Scudo Sports

Çanakkale

@ersan erolan

adanadan selamlar sevgiler 18 mart çanakkale kurtuluş törenlerine katılmak için 8 mart 2011 de adanadan çanakkaleye biskletle yola çıkmak için hazırlık yapıyorum çanakkaleye geldiğim zaman sizinle tanışmak isterim

Scudo
bahara doğru bazı hafta sonları bisiklet sürebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Evet arkadaşlar çok iyi olur. Ben buralıyım, tanıdığım bir kaç arkadaş daha var yaza doğru hep beraber turlara gidelim. Ama mutlaka yapalım bu organizasyonu, her haftasonu biryerlere gidelim. Buradan iletişim kurarız.

I love you bicyles. :)

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Ayvacığa geldiğimden beri yanıma bir bisikletçi arkadaş bulamadım.Ayvacık-Ezine vs bu civarlarda oturan arkadaş var mı ?

Bende Eceabat'tayım. Tek başıma yarımadayı turluyorum hemen hemen hergün...

Selam Yiğit ö.m atamıyorum o yüzden buradan yazıyorum. sende ne tür bisiklet var? bir de Atatürk Anadoılu lisesinde okuyor musun yoksa mezun musun?

Selam abi bende dağ bisikleti var lisede daha okuyorum

tamam abi haberleşiriz ekledim seni msn ye

Merhaba.Biga'da bildiğim kadarıyla bir bisiklet grubu yok.Ama neden olmasın?:D Biz Biga'daki bisikletçiler buradan haberleşebiliriz.

Selamlar.
Yiğit güzel bir başlangıca imza attın. İnşallah arkası gelir. 2 kişiydi 3 kişiydi derken bir bakmışız, topluluk olmuşuz.
Hadi hayırlısı...

2 hafta önce Eceabat'tan yola çıktım Biga'ya bisikletimle... Keşke daha önce haberleşseydik :)

@Süleyman Şevik

Biga'da ikamet ediyordum... İş münasebetiyle Eceabat'tayım şu anda.

@Onur Özgün

iyi Bayramlar.
Onur hocam ne işle meşgulsün? bigaya dönüş zamanı belli mi?

Geri