Scudo Sports

Çanakkale-Bozcada yaza veda turu

@Zerrin

evet sayın komşum, buraya döndüğünde çömezliği sana devredicem :)
umarım önümüzdeki yaz sende katılırsın turlarımıza, süper keyifli..
güzelyalıdan sevgiler saygılar...

Scudo
@Olcay Yağman

Seni burada görmek büyük sürpriz oldu. Artık bisiklet üzerinde de göreceğiz şeklinde anlıyor ve çok seviniyorum.Teşekkürler, aramıza hoşgeldin.

@orhantozun

Yazıyorsan geleceksin demektir. Yaşasın! Çok öpüyorum.

• Beğen
Tepkiler: orhantozun
VALLA tebrik ederim çok güzel bi tur olmuş ama havalar çok soguk dikkat edin kendinize yazın umarım görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla SAYGILARIMLA...

Ama sizin yaptığınıza haksızlık denir; biz de haftasonu kendi çapımızda yarımada turu yaptık diye seviniyoruz! :(

İnsan güzelim Bozcaada' ya gider de kardeşlerini çağırmaz mı? :eek:

Şaka bir yana; - Cihan, İrfan ve Cem abi - bizlerle bu güzel geziyi paylaştığınız için çok sağolun... Ayağınıza, yüreğinize sağlık!

En kısa zamanda tanışmak ve birlikte pedallamak dileğiyle, hoşçakalın..!

@Ali Kader Erol

Nisan ayında bısıkletımı ıstanbuldan aldım.Sirkecıden, kartal,sarıyer,zeytınburnu,florya,yenıkapıdan ferıbotla bandırma oradan 6.5 saatte biga,çan üzerınden çanakkaleye geldım.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@varol bisiklet

Davet ettık gelmedın daha ızgarada luferı cem foruma koymamış bırde onu koysaydık tam olacaktı bozcaadaya gıdılırde balık yenmezmı cem o yapmıs oldugum luferıde foruma ekleyıver artık pıcasadan gondermıstım sana ...........

• Beğen
@Kamil Yıldız

sağlığımız ve adalar yerinde olduktan sonra daha çook turlarımız olur , beraber pedallamak dileğiyle.. teşekkürler

• Beğen
@cem başaran

Degerli kardeşim cem incirleri bademlerle süsledim,picadan bugunkı güzelyalı fotograflarıyla gönderdım artık forumda yayınlaması sana ait bugün dönüştede yagmurda gzl ıslandım.Aklıma gökova bısıklet turu geldı köycegızden sultanıye kaplıcaları 28 km bırde dönüş yagmurda ıslanmadık yerımız kalmamıştı ama onun yerını tutmuyor.Hale o kaplıca artı çamur artı denız artı yagmur harıkaydı arkadaslar bı ara gokova bısıklet turunada bakarsanız memnun olurum.1.2.3.4. bölümünü yayınladım yorumlarınızı beklıyorum.Esen kalın.....

Geri