evet sayın komşum, buraya döndüğünde çömezliği sana devredicem
umarım önümüzdeki yaz sende katılırsın turlarımıza, süper keyifli..
güzelyalıdan sevgiler saygılar...
Mahallenin gençlik iksiri şimdi anlaşılıyor ) Bu keyifli anlatım ve doğa güzelliklerini paylaştığınız için teşekkürler... ayağınıza sağlık.. hoşçakalın..
VALLA tebrik ederim çok güzel bi tur olmuş ama havalar çok soguk dikkat edin kendinize yazın umarım görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla SAYGILARIMLA...
Nisan ayında bısıkletımı ıstanbuldan aldım.Sirkecıden, kartal,sarıyer,zeytınburnu,florya,yenıkapıdan ferıbotla bandırma oradan 6.5 saatte biga,çan üzerınden çanakkaleye geldım.
Davet ettık gelmedın daha ızgarada luferı cem foruma koymamış bırde onu koysaydık tam olacaktı bozcaadaya gıdılırde balık yenmezmı cem o yapmıs oldugum luferıde foruma ekleyıver artık pıcasadan gondermıstım sana ...........
Degerli kardeşim cem incirleri bademlerle süsledim,picadan bugunkı güzelyalı fotograflarıyla gönderdım artık forumda yayınlaması sana ait bugün dönüştede yagmurda gzl ıslandım.Aklıma gökova bısıklet turu geldı köycegızden sultanıye kaplıcaları 28 km bırde dönüş yagmurda ıslanmadık yerımız kalmamıştı ama onun yerını tutmuyor.Hale o kaplıca artı çamur artı denız artı yagmur harıkaydı arkadaslar bı ara gokova bısıklet turunada bakarsanız memnun olurum.1.2.3.4. bölümünü yayınladım yorumlarınızı beklıyorum.Esen kalın.....