Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

Scudo
Kayıt oldum umarım bir aksilik çıkmaz ve gelirim. Marmaris’ten selamlar.

@JusTiMe rota bilgisi için teşekkürler. Çok kısa bir tur olacağını hesaplamıştım. Sizin gönderdiğiniz koordinata göre tatmin edici bir parkur. Kayıt olduk geleceğiz inşallah ama arabayı nereye bırakmak yerinde olur tur bitiminde istanbula döneceğiz. Geç bir zamana kaldık büyük ihtimal otel bulmakta zorlanacagız gibi.

@cool mehmet

Al benden de okadar. İlk uzun turumda Eskişehire gitmiştim. Birde o zaman bu kadar heyecanlanmıştım.

Kutsal topraklarda pedal basmak için gün değil snaiye sayıyorum neredeyse.

@excelus tatil köyleri gibi değil otel bulman hiç sıkıntı değil oraya gitmeye 1 kaç gün kala ara oda ayarlarsın

Festivale KALE nin desteğini merak ediyorum. Ana sponsor oldular ama direk festival ismi değişti. ''Kale Çanakkale Bisiklet Festivali''

Geçen sene çok güzel geçti. Şansıma 1 kere lastiğim patladı. En az 20 kişi yardım teklifinde bulundu [emoji3] (kendim tamir ettim)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SagFan
Bi aksilik çıkmazsa istanbuldan bandırmaya aktarma yapıp bandırmadan çanakkaleye pedallamayı düşünüyorum isterseniz aynı rotayı planlayan arkadaşlarla grup halinde beraber gidebiliriz

• Beğen
Tepkiler: kaju
Acaba tur zamanı hava durumu nasıl olacak? Yağışlı olursa katılım düşer, biz de belki gelmekten vazgeçeriz. Geçen sene çok iyiydi.

@Birhan K.her iki gunde gunesli gosteriyor ,16 derece..tam bisiklet havasi.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Tuzlu_Fıstık

biz bu şekilde yapacağız ama 2 güne yaydık gidiş ve dönüşü. Yani bizim Bandırma çıkışı Perşembe sabahı olacak.
Perşembe Bandırma - Biga
Cuma Biga - Çank

@Koray Gürel Çok özeniyorum size ya böyle turlar yaptıracak hiç anlayış yok benim ailemde :( Turları geç günübirlik yapmama izin bile verecek insan değiller

bisikletimi yeni sattım. aldığım bisikletin gelmesi ise tura yetişmeyecek. tur için çanakkalede bisiklet kiralam şansım olur mu?

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Kamon 2 günlük tur için bilemeyeceğim toplamda 10 saat falan dışarıda olacağız... Bisiklet bulman senin hayrına olacaktır. Verebileceğim tavsiye budur.

@Kamoncanakkale bisiklet dernegi ile irtibata gecin.en iyi bilgiyi onlardan alirsiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'dan araçla gitmeyi düşünüp, araçta boş koltuğu olan yoktur, değil mi? :islik: Yakıtı vs de paylaşsak, güzel olurdu..

Otobüslerde o gün fazlasıyla bisiklet olacağı ve bagaja kabul etmeme ihtimali gözümü korkutuyor. Sırf gidip gelmek için de araç kiralamak / bisiklet askılığı vs masraflarına girmek abartı geliyor.

@cem_filiz gemlik yolundan bandırma yoluna doğru ailemle geçeceğim :D bisiklet taşıyıcısı 2 kişilik şayet ailem alırsa gelirsin tek kişilik yer olacak muhtemelen :D Ama şunu da dene @mariokaldato ya sorabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba, İstanbul'dan Çanakkale'ye arabasıyla gitmeyi düşünen var mı? Yol parasını paylaşırdık :)

Hava bizi nasıl karşılayacak merak ediyorum, tahminler tekrar yağışa döndü.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri