Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

@gurkankaraman Bende sürekli hava durumunu kontrol ediyorum çeşitli kaynaklardan perşembe ve cuma günü iyi yağmur yağarsa incecik çise ile yağmurdan kurtulabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: gurkankaraman
Scudo
Hava sağanak yağmurlu olursa ertelenme durumu olur mu acaba?

arkadaslar hava tahminleri hemen hemen her sene bu tarihte canakkale yi yagmur veriyor.Benim bu sene 5.senem daha yagmur dusmedi daha onceki dort yil. yagarsa da ayri keyif olur sonucta yaris degil tur olacak.herkes birbirine saygili guvenligini tehlikeye atmadan surus yaparsa ne ala.Malesef gectigimiz yillarda kuru havalarda bile istenmeyen kazalar olmustu cokca.
Bu arada Canakkale Bisiklet Dernegi'nden arkadaslar bu konuyu niye sahipsiz birakti?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal katılıyorum forumda bile pek talep yok bu seneki tura, katılım az olabilir. Ancak yağmur daha da zevkli kılabilir tabi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@gurkankaraman
Valla biz yer için çok mekan aradık hepsi dolmuş
Soğuk ve rüzgar olmasa yağmur iyi de üçü birden sıkıntı

@Koray GürelAlternatif olarak Eceabat otellerine baktiniz mi? Cumartesi karsiya feribotla gecersiniz, Pazar gunu start Eceabat tan olacak.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özhun ve JusTiMe
@Buğra C Allah şifa versin geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hürriyet gazetesiydi galiba 5 bin katılımcıdan bahsetti. Geçen yıl 3500'dü.

@gurkankaraman
Bursa'da dişe dokunur bir talep var Çanakkale turu için. Şahsi araçlar hariç, en az 5-6 otobüs kalkacak. Sadece gelişmeleri foruma yazma gereği duymamış insanlar bence. Facebook'ta grup sayfaları çok aktif. :harika:

Şu an tam tamına 3765 kişi kayıtlı olmuş durumda 4000'e yakın olur mu olmaz mı bilmem :D geçen yıla göre kayıt fazla katılım bakalım ne kadar olacak :D

Osmaniye Kadirli'den KABİK olarak 30 civarı arkadaşım otobüsle gelecekler. Ben de gidecektim ancak 2 hafta önce bileğimi kötü bir şekilde burkunca maalesef gelemiyorum. Geçen sene de gidemediğim için pişman olmuştum, bu sene de kısmet değilmiş. :(
Eminim çok keyifli olacaktır.

Biletleri aldık. Cuma gününden pazar gününe kadar orda olacağız. Eşimle birlikte ilk Çanakkale turumuz olacak. Ben dördüncü kez Çanakkale turunda pedallayacağım. Eskiden Troya etabı yoktu. İki gün boyunca şehitlikler vardı. Cuma günü Conkbayırı tarafına gideceğiz. Cumartesi ve pazar turun rotasını takip edeceğiz. Katıldığım turda hiç yağmur yağmadı. Umarım bu seferde yağmaz

Merhaba arkadaşlar, önce kamp alanı için 2 kişilik yer aldım siteden, sonrasında misafirhanede kalmaya karar verdim. Yani çadır alanında fazladan cumartesiyi pazara bağlayan gece için 2 kişilik 20 lira bedelle alım yaptım. İsteyen arkadaşlara ücretsiz vermek isterim ama nasıl olacağını bilmiyorum.

@akifakgun bir arkadaş ulaştı. Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Niye böyle güzel organizasyonları uygun mevsimlerde yapmazlar?
Soğuk bir şekilde gözardı edilebiliyor ama Yağmur çok itici oluyor.

@nuhcan

18 Mart Çanakkale Zaferi haftası olduğu için olabilir mi ?

Arkadaşlar çanakkale bisiklet turu resmi anasayfasında şu uyarı çıkmış durumda
anasayfa.jpg :D :D :D Bazı kişiler adamları sinirlendirmiş gibi geldi bana yağmur yağacak diye festivali iptal edecekler mi diye dedikodu çıkarsa zaten böyle olur ya :D

Geri