Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

@bck6 Merhaba, (link) adresinden hem online kayıt yapabilir, hem detaylı bilgi alabilirsiniz. :)

Scudo
kimsecikler kitli başvuru yapmıyor.bence organizatörler bunu değerlendirmeli.geçen seneki formaların hali neydi öyle.tişört üstü baskı gibiydiler.

• Beğen
Tepkiler: alfa780
Geçen sene kitli kayıt olmadım, ama yinede finish çizgisinde katılım belgesi ve madalya dağıtmışlardı. Bu senede aynısı olurmu bilemiyorum ama yine kitsiz olarak kayıt oldum ya çıkarsa ümidiyle :D

Benim gezi tur işleri genelde anlık olarak gelişir bende ücretsize kayıt oldum nedeni ise ücretliye kayıt olsam gidemezsem param yanıcak ama kesin gitme olasılığım olsa kitliyi alırdım

Kit olan seçenek ile norma arasında çok fark yok, kitli olanda forma ve sabah sandviç dağıtıyorlar. Katılım sertifikası ve madalya her iki seçenekte de veriyorlar.

Bisiklet forumunda, bisiklet orginasozyonu bile, bir kızın metro da aradığı sakallı çocuk konusu kadar ilgi görmüyor. Güzel.

bakalım Trabzon'dan yolculuğum başlayacak babam süre süre getirecek bizi oraya :D aksiliği tutmasa iyidir ya :D

@mtb_riderzaman yaklassın daha da hareketlenir burasi..6.kez oradayim insallah ,kayit ve otel rezarvasyon tamam.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Doğancan Çetin valla ben beğenmedim ve açıkça da belirttim.benim şahsi fikrim.daha önceki formlardan vardı bende.özellkikle 100. yıl ve bir öncekiydi galiba kırmızı beyaz olan onlar çok güzeldi.bence özen gösterilmeden hazırlanmış.umarım tek beğenmeyen benimdir.

Selamlar..ilk defa bu şekilde bir organizasyona eşimle birlikte katılmayı düşünüyorum. Bisiklet turu esnasında insanlar wc ihtiyaçlarını nasıl gideriyor (rota üzerinde petrol istasyonu okul vb.) çünkü özellikle bayanlar için büyük sıkıntı..Eşimi ikna edebilmek için bu bilgi benim için hayati önem taşıyor :)

• Beğen
Tepkiler: alfa780
@tahrefa

Yol üzerinde petrol istasyonları var orada halledebilirsiniz. Geçen sene biz öyle halletmiştik.

• Beğen
Tepkiler: alfa780 ve tahrefa
@tahrefa ben daha önce katıldım.bu sefer eşim ve iki oğlumla katılmayı düşünüyorum.yol üzerinde benzin istasyonları var oralarda ihtiyaçlar giderilebilir.ama 2. gün abideye kadar bir tesis hatırlayamadım.2. gün tedbirli olmak lazım.Bergama Aktif Bisikletçilerle beraber sürüyor olacağım.Belki karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa ve alfa780
@ulsbyrm teşekkürler bilgi için..ben de yeterli maddi desteği sağlayabilirsem bir kaç tane öğrencimi de yanımda getirmeyi planlıyorum. Gelebilirsek büyük ihtimal sizin çocuklarınız gözümüze çarpar

@tahrefa öğretmensiniz galiba.yalnız öğrenci getirmek sıkıntılı olabilir.orada yaşayacakları muhtemel sıkıntıların tamamı size döner.veliler sizi sorumlu tutar.bence dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@ulsbyrm teşekkürler. okuldan bir proje ile çok kalabalık olmayan bir grupla bir kaç öğretmen eşliğinde getirmeyi planlıyoruz. Velilerimize de gerekli bilgilendirmeleri yapacağız. Sıkıntısız bir şekilde halledebilirsek ne mutlu bize

@tahrefa Öyleyse kolaylıklar diliyorum.umarım sizin için sorunsuz bir tur olur.formamız bu olacak.26904081_10155441309394958_6815309676925633404_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@ulsbyrm teşekkürler..formaniz da oldukça güzelmiş.. umarım orada görüşürüz

Bu sene bir arkadaşımla beraber katılmayı düşünüyoruz.Umarım güzel bir etkinlik olur.

Geri