Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

@teo53 bey bisiklet parkları sorun olur derken geçen sene bisikletleri nasıl park yaptılar otellerde? ben bisikletimden ayrılamam :):) içimin rahat olması için kaldığım odama çıkarmak isterim :):) bu benim için sorun olur mu?

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Scudo
@alfa780
Sayın Alfa :) Sorundan kastım şudur, bahsettiğim otellerin çoğu sokak aralarında kendi otoparkları bile olmayan yerler. Otel lobileri ise bisiklet parkına uygun değil söylediğim otellerde bisiklet parkı için uygun yer tedarik edebileceklerine emin değilim. Zaten sorun olabilir diye belirttim kesin bir yargıyla yaklaşmadım. Odaya çıkarabilirsen ne mutlu tabi karışan olur mu otel yönetimi birşey dermi bilemem tabi :) Sevgiler

@teo53
Grand Ece Otel'den yer ayırttım. Vestiyerin orada bir yer var oraya koyulabiliyor dediler. Herhalde o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. Geçen sene başkaları da kalmış.

Turu heyecanla bekliyorum bende. Araçla geleceğim ve çadır yapıcaz.

Askerde Gelibolu'daydım ve sancılı günlerdi. Kutsal topraklarda yeniden bulunmak ve pedal basmak keyifli olacak.

bende gelmek istiyorum ama nasıl geleceğim ki ya :( taaa trabzondan bana tavsiye verebilecek olan var mı :D yoksa vazgeçip gelmesem mi :D

Yaklaşık iki ay kaldı. Büyük gün yaklaşıyor. Bekle bizi Troia, bekle bizi Gelibolu :)

Çocukla birlikte (4 yaş) aile olarak katılımda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?bu şekilde katılan var mı?

Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tinangecen sene cocuk romorku ve bisiklet arkasi cocuk tasiyicisi ile katilan bircok aile vardı.surus grubunda arkadan giderseniz( ana grup icinde tehlikeli hareketker yapanlar oluyor) sorun olmaz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tinan
@hayriünalTeşekkür ederim.

Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otel yerine çadırda kalmayı istiyorum. ( Çünkü hayatımda hiç çadırda kalmadım maalesef tecrübe edemedim hatta çadırım bile yok) , güzel bir özgürlük olduğunu düşünüyorum ve denemek istiyorum gerçekten ancak mart ayının soğukluğu Çanakkalenin daha da soğuk oluşu :)) biraz ürkütüyor beni bu konu hakkında tecrübeleri dinlemek, tavsiyeleri dinlemek isterim az çok araştırma yaptım konu hakkında ama tuvalet ihtiyacı, duş ihtiyacı nasıl giderilecek ?

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
teo53
@teo53

teo 53 selam,
çadır gerçekten çok zevkli bir olay ama ilk defa kalacaksan bu turda kalmanı tavsiye etmem.Önerim su , wc imkanlarının daha uygun olduğu ve özellikle havanın da daha ılık olduğu bir ortamda başlaman.

• Beğen
Tepkiler: teo53
Herkese merhaba,

kayıt yaptırdım,MTB bisikletim için 27,5 2.1/30tpı parkura uygun lastik önerisi olan var mı ?

@YalıHeryerde 4 yıl katıldığım bu organizasyonda lastik ile ilgili sorun olmaz. Bahsettiğiniz lastikle turu rahat çıkarırsınız. Zaten 20 km.yi geçemezsiniz o kalabalıkta. Canı sıkılan, gücü yetmeyen, fotoğraf çekmek isteyen, aklına esen istediği yerde duruyor. Siz bu nedenle frenleri sağlam tutun, gerisi sizin sinir sisteminize kalmış. Şimdiden iyi turlar.

@cenkpasha

Bu sebeple kalabalık organisazyonları sevmiyorum. Uzun turlarımı bile max 2kişi planlarım. Hadi taş çatlasın 3. Sonrası problem doğurmaya başlıyor.

@mtb_rider senin aksine ben kalabalık gitmeyi her zaman sevmişimdir konuşacak 1 sürü insan olması beni mutlu ediyor ne de olsa hız isterse 10 olsun hiç dert değil birlikte olduğumuz sürece

Çanakkale Bisiklet turu bir yarış organizasyonu olarak değil, bisiklet sporunu seven katılımcılarımızla birlikte bir anı turu olarak planlanmıştır.
Turumuz; 24 ve 25 Mart 2018 tarihlerinde 2 ayrı etapta sürülecek olup, 23 ve 24 Mart 2018 tarihlerinde organizasyona paralel 2 günlük akreditasyon ve sponsor tanıtımlarının gerçekleştirileceği fuar etkinliğini de içerecektir. Her iki etabın da başlangıç saati 10:00 olarak belirlenmiştir.
Fuar alanı TroyPark Avm’ de yer alacaktır. Katılımcılarımızın muvaffakatnamelerini imzalayıp kitlerini teslim alacakları fuar alanımızda sponsorlarımızın etkinlikleri de gerçekleştirilecektir.

Etkinlik için; (link)

17 Ekim 2016 tarihinde Çanakkale'de bisiklet binen gençler tarafından kurulan Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) Çanakkale’de bisiklet kültürünün yerleşmesini, bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmayı, kentte yaşayan tüm bisikletçilerin ortak bir sesi olmasını, kentteki bisiklet gruplarının birlikte çalışabilirliğini, ortak etkinlikler düzenleyebilmesini, şehir içi ulaşımını bisikletle gerçekleştirenlere ve spor-hobi kullanıcılarına daha sağlıklı kullanım alanları oluşturulması için kamu kurumları ile belediye ulaşım politikasında bisiklete önem vermelerini sağlamayı amaçlamaktadır ve 25-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Çanakkale Bisiklet Turunun mutfağındaki en büyük paydaşlarından birisidir. Bu yılda düzenlenecek olan Çanakkale Bisiklet Turu 2018 içinde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
Tur ile ilgili bilgilendirmeyi;(link) Çanakkale Bisiklet Turu 2018 etkinlik sayfasından
.
Çanakkale Bisiklet Platformu etkinlik/projelerini veya bisiklet ile ilgili paylaşımları da; (link) facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Plk9X9.jpg

gO8am3.jpg

Z9k4GG.jpg

G9RVdZ.jpg

y05QBj.jpg

6JPOov.jpg
,

0EndvB.jpg

4ar47G.jpg
JQA1RQ.jpg

gO8aNO.jpg

9moy6N.jpg

qGMLgd.jpg

Selam.
Yeni kullanıcıyım.Yaşım 57.EKİM 2017 'den itibaren pedal çeviriyorum ciddi anlamda.Mesafemi 62 km ye çıkardım.Yeni performans / yol / tur bisikleti (var mı böylesi) almayı düşünüyorum.Umarım yetişir ve katılırım bu güzel turunuza.Sorum;detaylara nereden ulaşa bilirim acaba?

Geri