Merhaba;
Ben bisikletle ilk kez uzun ve il dışında bir tura katılmayı planlıyorum. Biraz işin acemisiyim, o yüzden kafamdaki şeyleri size sormak istiyorum.
- İstanbul Büyükçekmece'den gitmeyi planlıyorum. Araç ayarlanabileceğini okudum, eğer Büyükçekmece'ye uğrama fırsatı varsa beni de +1 yazabilirsiniz. Ekstra "ben de otobüsle vs. şöyle gidiyorum, şöyle yap beraber gidelim" gibisinden önerileri olan varsa açığım. Truva Turizm Esenler'den kalkıyormuş ama Büyükçekmece'den Esenler'e, toplu taşıma bisiklet alınabilecek saatlere denk getirip gelmek çok sıkıntılı. Silivri'den İstanbul Seyahat araçları kalkıyormuş, şu anki planım 30 km civarı uzaktaki Silivri'ye gidip oradan binmek.
- Decathlon'dan aldığım 3 kişilik çadırım var. Boyutu 77 X 10 cm imiş, ağırlığı da 4 kg. Normalde de şişme yatak kullanıyordum ama ikisi beraber diğer ıvır zıvırla çok mu ağır olur bilemedim. Otogardan kamp alanı çok mu uzak? Çadır alanında çadırı ve böyle ıvır zıvırı bıraksak problem olur mu? İlgilenen şirkete sordum emanet için yer ayarlamaya çalışıyoruz dediler. Hiç taşımayla vs. uğraşmayıp pansiyonda mı kalsam?
- Normalde İstanbul içinde arada bir 60-70 km yaptığım oluyor, yokuş da tırmanıyorum ama ortalama hızım genelde 10-15 km/s arasında oluyor. Turda yavaş mı kalırım?
Cevaplar için teşekkür ederim.