Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
@Melih Çolak hocam gidiş dönüş biletlerimi aldım
Ayiriyetten cadır aldım
Uyku tulumu ve mat almayı düşünüyorum canta taşıma olayı cözülürse eger alacagım
Agırlık olmasın

@Atalay ÇELİK hocam gidiş dönüş biletlerimi aldım
Şimdi uyku tulumu ve mat düşünüyorum ama canta taşıma imkanı cözülürse alıcam inşallah
Bi aydınlatırsanız bizleri ona göre davranalım

Scudo
@Atalay ÇELİK Teşekkürler cevap için, ama bu konuya kesin bir çözüm bulunursa geldiğimizde kafamızda soru işareti olmaz, daha iyi olur. En basitinden kamp alanı tur bitimine kadar eşyalarımızı bir yerde muhafaza edebilirse bu bile iyi olacaktır. Diğer üyelerin de dediği gibi hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapacağız.

Kampüste otelcilik bölümünün uygulama oteli var. Eşyaları lobiye emanet etmek istersek reddetmezler bence. Gayet güvenli.

@Melih Çolak

Bildiğimi yazdım zaten, organizasyonla bizzat ilgileniyorum. Cumartesi gece için kamp alanında çadırlar ve eşyalar zaten kalacak, pazar için de kimsenin hadi eşyalarınızı toplayın diyeceğini sanmıyorum. Tur dönüşü herkes gelir eşyasını alır gider. Sadece Pazar gecesi için unıversıte alanı kullanmaya musade etmıyor konaklama ıcın. Sadece cuma ve cumartesı gecelerı ıcın verdı.

@Selocu_aziz

Pazar günü için zaten kamp alanı isteyen yaklaşık 400 kişinin Çanakkale trafiğine girmemesi iiçin Kepez iskele'den Eceabat'a ayrı bir feribot daha ayarlanacak Gestaş müsade ederse. Pazar günü hiç Çanakkale'ye uğranmamış olacak grup sabahtan. Yani kamp alanı zaten tur bitimine kadar o şekilde kullanılıyor olacak

Rabbim nasip ederse bende katılacağım

Biz de Karabük'ten dört arkadaş olarak katılacağız İnşallah.

Arkadaşlar tura katılmak istiyorum fakat istanbuldayım.İstanbul'dan Çanakkaleye nasıl gidebilirim?

@EmirAy 320 km kardeş
Kondisyon yoksa hic davranma
Bir otagardan gel cannakaleye
Bende gidiyorum

@EmirAy
3 Yol var önünde;
1-Yenikapı'dan Bandırma'ya feribotla geçip yaklaşık 170km pedallaman gerekiyor.(En kısa mesafe bu)
2-Direk Tekirdağ, Malkara üzerinden pedallaman gerek, ki Selocu_Aziz arkadaşın da dediği gibi 320km ve sağlam kondüsyon ve 2 gün gerekli.
3-Kamil Koç turizm ile direk Çanakkale'ye geçebilirsin.

Ayrıca not ve şikayet olarakta belirteyim. 3 tarafı denizlerle kaplı Türkiye'nin nedense deniz ulaşımı tırt. İstanbul'dan karayolu dışında Çanakkale'ye ulaşımın olmaması ayrı bir problem.

@Atalay ÇELİK @dogancancetin geçen hafta organizasyona mail gönderdim kamp yerindeki imkanlarla ilgili. Henüz bir cevap gelmedi.
Kamp yerinde tuvalet-sıcak su-duş-restoran-alışveriş gibi ihtiyaçların giderilmesi için ne gibi tedbirler alındı? Kampüsteki uygulama otelinin ve kapalı spor salonunun imkanlarından yararlanmamız mümkün olacak mı? Alacağımız cevaba göre yanımızda getireceklerimiz artacak veya azalacak.

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
izmitten bikaç kişi daha gidecek ama nasıl gidecekler belli değil
beni kafamda yenikapıdan bandırmaya vapurla ordan 170 km pedal basarak çanakkaleye tabi eşyalarla nasıl olur orası bilemem yada direk hiç uğraşmadan kamil koçla giderim eşya olayı olmasa pedal basmak var kafamda
aslında burdan anlaşıp buluşup pedal basmak isteyen olursa gideriz ?

@Özcan.

O maillere ben dönüş yapıyorum esasında ama son günlerde çok fazla mail vardı gözden kaçmış olabilir.

Spor salonu ve havuzun duşları kullanımda olacakmış üniversitenin bize verdiği bilgi o yönde. Tuvalet elbette ki var. Üniversite arazisi olduğu için çoğu şeyi onlar şekillendiriyorlar açıkcası.

Yerleşke içerisinde yer alan kantin-restoran da ücret mukabilinde kullanılabilecek.

Market yerleşke içerisinde yok ama bu yerleşkenin 500 metre ilerisinde Dardanos Köyü'ndeki marketlerden faydalanabilirsiniz.

Cumartesi kamp alanı eşyalar konusunda sıkıntı yaratmıyor, pazar içinde tur dönüşü eşyalarını toplamak isteyenler içinde sorun olmayacaktır ama Avrupa yakasından evine-şehrine dönecekler için bir yer veya araç ayarlamaya çalışıyoruz. Vestiyer hizmeti sağlayacak.

Kesinleşince yine buradan yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Atalay ÇELİK 1.gün rotasında başlangıç noktasına yakın en uygun ve temiz pansiyonları bildirme şansınız varmı ? İnşaAllah işyerini ayarlayabilirsem katılmak istiyorum. Ben çok planlı hareket etmeyi severim. Gitmeden yerimin hazır olması gerekiyor. :harika: 24 giriş 27 çıkış olacak şekilde pansiyon fiyatları nedir ? Varmı bildiğiniz güvenilir bir yer o mevkide yardımcı olursanız bu şekil rezervasyon yaptırmak isteyenlerede yardımcı olur kanaatindeyim. Teşekkürler. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
pansiyonda kalmak daha karlı olacak ne çadır var ne uyku tulumu var ne mat var dardanos yerleşkesindeki pansiyonlarda kalabilme şansımız varmıdır ?

çanakkaleli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim pansiyonda kalıcam :)

Pansiyon rezerve ettirmiştim. Fakat 4 arkadaşı daha ikna edince bende yerleşkede çadır kurmaya niyetlendim. Nasipse 5 kişi geliyoruz ve biletlerde tamam :harika:

İstanbul' dan sürerek gidecek olan var mı ? Gidecek olanlar, ne zaman çıkmayı planlıyor ?

@ÇaNakkaLeRuHu Başlangıç noktası Troy avm. şehir merkezinden en fazla 1 km uzaklıktadır. Troyparka kadar kesintisiz bisiklet yolu mevcut troya caddesi üzerinden yani yakınlık aramanıza gerek yok küçük bi il 1 ucundan diğer ucu en fazla 30 dakka sürer gitmesi :) iskele meydanı çevresinde carefoursa market çevresinde çok fazla pansiyon ve otel var hocam. bizim yurdun yanında bir pansiyon mevcut yine başlangıç noktasına 1 km falandır birazdan önünden geçicem fiyat sorar tekrar yazarım en azından fikriniz olsun.

@mehmetgacar

harika olur hocam birde parkurların yol durumu nasıl yol bisikleti ile gelsek sorun yaşarmıyız cevaplarsan sevinirim.

Geri