Scudo Sports

Çanakkale - Antalya Turu için Yol arkadaşı 24 Haziran.

@ippon

İlkbahar ve sonbahar yağmurları güneyde daha şiddetli. Yağmur çamur problem değilse tabi, ılık havada tur daha güzel. Yazın ise anca dağların ardındaki karadenizde serinlik görürsünüz, güney tarafı karasal iklim.

Scudo
@dokiii

Sıcaktan yanmıyor musunuz :)

Asosa sahilden mi yoksa ezine uzerinden anayoldan mi gittiniz ?

@aydin5228

yanıyoruz tabi ki :) ayvacıktan sahil yoluna geçtik kaz dağlarına hiç girmeden direk assosa çıkıyorsunuz. aklı olan kaz dağlarını kullanmaz %90 tehlikeli. kazasız belasız turumu bitirdim darısı sizin başınıza :)

@dokiii

Kaz dağları tehlikesine +100 veriyorum. Ölmeden geçince nasıl sevinmiştim :) Ama ayvalığa gelirkenki manzara bir harika dostum. Pişman değilim.

@turcudede
Kazdağları'nın tehlikesi nedir? Vahşi hayvanlar mı?

@murat serbet

sıcaktan erimiş bi' yol mayın tarlası gibi ..
dar ve tek gidiş geliş arkanda ağır vasıta araçlar
heryer balata kokuyor :(
manzara çok güzel
vahşi hayvan kısmına insanoğlunu elle gösterebiliriz :)

@turcudede
201861 dosyayı görüntüle
img_6786-jpg.201862
201863

aynı hissiyat uçmakderede olmuştu :) son rampada restorantın avlusunda ki yazı herşeyi açıklıyordu :)

Dosyalar

• IMG_6786.JPG
    IMG_6786.JPG
    1,2 MB · Okunma: 184
@murat serbet

Yol çok dar. Ne bariyer ne emniyet şeridi var. Araçlar hızlı geçiyor, sağa kaçayım derken uçurumdan yuvarlanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorsunuz. Bariyer olsa belki yine biraz rahat olur ama yok, asfalttan düşme riski çok kenardan gidilirse.

Çıkana kadar epey korktum hatta çoğu yerde elimde itekledim en kenarda. İnişte şeriti kapattım, viiii diye bağırarak acısını çıkardım :)

201864 dosyayı görüntüle

@dokiii

Ben bozcaadadan asosa geçmeyi dusunuyorum siz İşaretli yolumu kullandınız 20190628_110307.jpgyoksa gülpınar uzerinden mi gitmeliyim.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
işaretli yolu kullandık yaklaşık 500 metre bi' dik yokuş var.. inişlerde dikkat edin asfalt erimeleri tekerleğinizi kaydırabilir. iyi pedallamalar.

@dokiii
Cok sagolun size de iyi pedallamalar

Bizde anadolu bisiklet grubu üyeleri olarak küçük bi ege turu yaptık siz forum üyeleri ile paylaşmak istedim. ayrıntıları anadolu bisiklet grubunun facebook sayfasında....
(link)

@Jozef76
Ağustos 20 İzmir'den Marmaris e bir tur yapacağım.birlikte yapabiliriz.yolda arkadaşın manevi gücü çok önemli.

Geri