Scudo Sports

Çanakkale 21 Mart 2010

Keşan Grubu olarak yine güzel bir gezi düzenlemişsiniz.Anlatımlar şiir gibi.Okurken sıkmıyor insanı:)Resital gibi olmuş resimler ve anlatım:)Ayrıca Hakan Bey geçmiş olsun...Umarım daha iyisinizdir...18 Mart Bisiklet topluluğuna da ayrıca teşekkür ederim.İyi ev sahipliği yapmışlar size:)Paylaşım için teşekkürler...Kazasız sürüşler...

Scudo
@haluk akalın

Sevgili Haluk kardeşim .Gezimiz çok kısa oldu tadına varamadık ama Keşendan gelmeniz ve sizleri tanımak beni ve 18 MART BİSİKLET grubunu Çok mutlu ettiniz. Pedallarınıza gönlünüze sağlık.İnşallah enkısa zamanda yine beraber pedallarız.Saygılar sevgiler.:in: :in:

Yolculuklar vs derken 2-3 gündür foruma uğamamıştım.
Şimdi okumaya devam ettikçe yüreğim bir başka çarptı, nedeni ise DOST sohbetlerinin artmaya başlamış olması.
Ne diyeyim, ne yazayım şaşırdım. Paylaşımlarımıza fikirleri ile katkıda bulunan
herkesi kocamaaan kucaklıyorum.
Sevgi ve dostluğumla

@Cihan Aydan

İçten yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Elimiz erdiğince, yaşadığımız keyfi anlatmaya, aktarmaya çalışıyoruz fakat takdir etmeli ki, bunların hepsini anlatıma dökmek olanaksız.
Çanakkale 18 Mart Bisiklet Grubuyla, Keşanlılar iyi kaynaştı, ilk fırsatta bir yenisini yapacaklar.
Dizimdeki ağrı gün geçtikçe iyileşiyor, kısa sürede pedal çevirmeye başlayacam.
Sıcak youmunuz için tekrar teşekkür ediyoruz.

@RECEP İŞLEK

Teşekkürler yorum için, güzel bir turdu gerçekten.

Geçtiğimiz hafta sonunu bay geçtiğimizi sanmayın, forumu biraz dinlendirelim istedik.
Yarın 1 Nisan ve biz Salı-Perşembe klasik antrenman turlarımıza başlıyoruz. Bir yandanda Keşan'da yaşayan dostlara duyuru olsun :)))
Kısmetse önümüzdeki Pazar yapacağımız turu paylaşırız.
sevgiyle sağlıcakla

sevgili hakan ve keşan gurubu yine , yeniden sizlere yakışan anlamlı bir tur olmuş. ayrıca 18 Mart bisiklet grubunada misafirperverlikleri için teşekkür ederim.
, sayenizde çanakkaleyi gezdik. teşekkürler bisiklet dostları .

@Harun Akalın

Harika bir slayt hazırlamışsın Harun, eline emeğine sağlık

Geri