enver avcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.452
- Bisiklet
- Scott
selam dostlar.peş peşe tıkınma turları yapmaya ara verelim bir süre
birazda spor yapalım gerçek anlamda.3 EKİM PAZAR GÜNÜ herzamanki toplanma noktamız olan BEŞİKTAŞ'DA saat 9:30 da buluşuyoruz ve doooooooğru belgrata basıyoruz.ormanda fazla vakit geçirebilmek için sahil yerine barbaros bulvarını kullanarak zincirlikuyu-levent-maslak istikametinden ormana giriyoruz..ormana girmeden önce börekçide yada benzeri bir yerde aynı zamanda öğle yemeğimiz sayılacak şekilde atıştırıp dalıyoruz ormana.ormanda gezmediğimiz, teker izi bırakmadığımız yer kalmadı diyene dek pedal basıyoruz.BU BİR ANTRENMAN TURU'dur.hadi yoruldum 5 dakika duralım yok devamlı..ara ara elbet de mola olacak fakat dediğim gibi asıl amaç limitleri zorlamak. yakışıklı bisikletlerimizi gençleştirmek adına bulduğumuz çamura düşünmeden dalıyoruz.ben çamura girmek istemem diyenlerin turu değil arkadaşlar.illa kalın lastiğe de ihtiyacınız yok.girebildiğiniz seviyedeki çamura dalarsınız.o ormandan çamurdan adam olmadan çıkmak yok arkadaşlar.şimdiden dua etmeye başladım yağdır mevlam suuuu diye
yemekli tur olmayacak.beşikraşda en fazla 15 dakika bekleyerek yola çıkacağız.zorlu bir tur olacağından ve tehlikeleri de olduğundan kask takmanızı şiddetle öneriyorum.varsa dirseklik dizlik falan eksik etmeyin.yedek lastik çok önemli.lastiklerin patlaması büyük ihtimal.ne kadar kötü ve çamurlu yol varsa orada olacağız.önümüzdeki hafta asfalt ile ilişkimizi kesiyoruz.. varmı gençleşmek isteyen beyler bayanlar