Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
6 ocak 2014 te benimde 2010 model whistle miwok 1053 v kırmızı beyaz bisikletim binanın bodrumundan çalındı. Allah belasını versin. Polise şikayet ettim.Rapor tuttular. Ne yazar. Mahallenin hırsızlarıdır diyorum ancak bir ses çıkmadı polisten. Aslında peşine düşşeler her çalıntı malı bulurlar. Elbette özellikle böyle bit pazarlarında gözlemci polis dolaşmalı ama nerde............işte profildeki resmim artık yok.

@Melih Çolak

Ne kadar yüzsüz insanlar bunlar bir de diyor ki çocuklar getiriyor bisikletleri. 5. sınıfa giden bir çocuğun bisikletini bunlara getirdiğine açıkcası hiç inanasım gelmiyor. Bir çocuk üstündeki elbisesini satar yine de bisikletinden vazgeçmez...

Çalıntı Olduğu çok Belli Çunku Trek Bi Bisikletin Bit Pazarında Satılması Çok Tuhaf !!

@İsa İhsan Akdoğan

Kartalda görmüşler en son ama sonradan haber verdiler lütfen gören olursa telefonu o an çağrı atsın...

@yaşar.b

hangi semtten çalındı?

sizin bisiklette 1 ay olmamış çalınalı, umarım buluruz benim de 2 .kez çalındı 7 gün oldu,

ilk çalınan bisikletim seneler önce sıfır alır almaz, aldığım günden sonra ki gün göztepe çiftehavuzlarda bakkalın önünde çalınmıştı,,

5 arkadaş 10 metre yanındayken bisikletin iri yapılı 35 yaşlarında bir adam tarafından çalındı,,gözümüzün önünde hepimiz hırsızı gördük ,, etrafta sadece bir bakkalın bisikleti vardı atladı gitti peşinden tabi ama adam uçtu çoktan... yani demek istediğim hırsız yanınızdakı bısıkleti hiç korkmadan alıp çalabılıyor adamı görmemize rağmen çaldı gitti bisikleti etrafta başka duzgun bısıklet olmayınca bunlar benım peşimden gelemez diye düşünmüştü o bisiklete çok daha fazla üzülmüştüm ama o hırsızsın siması halen aklımda siyah saçlı bıyıklı 1.90 boylarında 85 90 kilo arası doğulu bir adamdı

arkadaşlar bisikletim kartalda çalındı. şu ana kadar bir ses çıkmadı. bende bisikletimi nerede görsem tanırım. üzerinde yaptığım değişiklikleri biliyorum.çalındığı aklıma geldikçe üzülmeden edemiyorum. haber vereni ödüllendireceğim inşallah. Whistle miwok 1053 v 2010 model kırmızı beyaz. 2011 den sonra model numarası 1163 olarak değişti. yani şu an satışta benim model numarasından piyasada bisiklet yok. umarım bütün arkadaşlar bir gün çalınan bisikletlerine kavuşurlar...

@yaşar.b

Bu nasıl vicdansızlıktır ki,bir insanın üzülmesine neden olabiliyorlar.Allah öncelikle ıslah ve sonra bildiği gibi yapsın hırsızları..

balık bir zıplar 2 zıplar ama 3.kez çalmaya kalkarlarsa bisikletimi bir tarafına monte ederim o hırsızların...

@Çağlayan

benim şuana kadar bir şeyim çalınmadı. gerekeni yaparım ama bulunmazsa bende çalmaya başlarım. herkes çalarsa sorun çözülür sizde onlardan çalın :) çalan çalana böyle ülkemi olur ya hırsızlar kabak gibi ortada :)
bir şey yapan yok.

Dün bir ilanda gördüm.Cannondale Bad boy çalıntı olma ihtimali yüksek.Piyasa fiyatı 4000 civarı bisikleti 500 tl'ye veriyor.Eğer varsa bisikletini çaldıran telefon numarasını özelden atabilirim.

Merhabalar, bir şey bulamadığım Salı gününün ardından bugün (Çarşamba) tekrar İzmit'teki pazara gittim. Kendi bisikletimi bulamadım ama gördüğüm bisikletler şöyledi:

Kron XC500 (250 TL'yye satılıyor)
Tam "XC500" yazısının ortasında 1 kuruş genişliğinde bir çizik[]

Kron XC250 (170 TL'ye satılıyor)
Selesi pul pul dökülüyor []

Salcano Insomnia 302 X5 (800 TL'ye satılıyor)
Tertemiz []

Rocky Mountain (1000 TL'ye satılıyor)
Ön maşanın sağ kolundaki fren kabloları iki beyaz plastik kelepçeyle toplanmış
Süspansiyon kilidi çalışmıyor
Selesi biraz eskimiş
Oldukça çamurlu
Gidonun sağ koluna takılı, ne olduğunu anlamadığım, fotosele benzeyen, beyaz, kocaman bir aksesuar ile, yine sağ kola takılı ufak yaylı bir zil
Modelini çıkartamadım fakat beyaz kadro, beyaz maşalar, açık yeşil detaylar olan, disk frenli, tek süspansiyonlu, hybrid bir bisikletti

Telefonum fotoğraf çekmediği için malesef fotoğraflarını koyamıyorum. Yine de umarım herhangi bir şekilde yardımı dokunur.

Biz de burada 100 lira fazla verip parcayi bir ust seviye mi taksak diye hesap yapıp duralım. Bu bisikletleri alanlar (çalıntı olduğunu bilerek alanlari saymıyorum) halktan bisikletten anlamayip " aa ucuz bisiklet satiyorlarmis bir de şuraya bakalim" diyenlere rahatça satacaklarini düşünüyorum. Bir kere bile bisiklet konusuna bakan biri o fiyatlara trek markasını düşünemez bile. Yazık gerçekten, açıktan ve rahatça nasıl da satabiliyorlar

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk bisikletimi 1 aylıkken çaldırmıştım. En çok üzüldüğüm daha tozlanmadan bakımını temizliğini yapamadan gitti :(.

Etliye sütlüye karışmayana birşey demem de, Hb den Ghost avına çıkanların bit pazarına karşı çıkması gerçekten hayret verici.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve Yusuf G.
Ben de uğradım pazara, kullanılmış eski malzemeler oluyor, yedek parça niyetine alınabilir belki ama sapasağlam bisikleti de kimse bit pazarına getirip satmaz heralde bu devirde, bunu da bile bile oradan almak bu çarkı döndürenlerin ekmeğine yağ sürmek oluyor. Direk çalıntı da demek istemiyorum, belki ikinci el alıp satıyorlar (fiyat sordum 400-500'den aşağı söyleyen yok). İki foto paylaşayım umarım faydası olur.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/07/IMG_20140429_164124.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/07/PicsArt_1399374328040c0314.jpg

@Yusuf G.

Siz ucuz bisikletlere denk gelmissiniz, orada siyah renk transporter var, birde onun içindekilere bakmalısınız :)

Geri