Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
@Emre Kaan Yüksel

A.s. arkadaşım..bizim evin 100m. ilerisinden üç gün önce sıfır bir bisiklet daha çalındı,yazık çocuğa yeni almışlardı daha binemeden gitti..Pozantı yine güvenli bir yer herkesin malı dışarıda..ama dediğin gibi dışarıdan gelen biri dadandı herhalde.geçtiğimiz pazar günü Adana bit pazarına gittim fotoğraf makinemi de aldım yanıma belki bir şeyler görür çekerim diye ama nafile çekmeye değer bir şey bile yoktu..dediğin kişileri tanımıyorum simaen belki..yaza geldiğinde mesaj at buraya bir çakıt vadisi, varda köprüsü yaparız beraber:)

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
berksan hocam bisiklet sıfır gibi duruyor,bir yoklama çekseydiniz nereden aldın,niye satıyorsun filan diye kesin çalıntıdır.öldüm pahasına bile verseler bu kadar olmaz yani..hayret,birde böyle bir şeyle karşılaşınca ne yapmak lazım bilmiyorum..bisiklet ben çalıntıyım diye bağırıyor..

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Mehmet Ali Çetin

belki kışın felan gelirsem atarım :) Pozantı çarşıda Ünallar var yapı market gibi bişi akrabam oluyorlar belki tanırsın. bi şeker pınarı yaparız seninle :)

Özenle topladığım dağ bisikletimi İstanbul Optimum avm.den çaldırdım.

İrtibat için: 05305407006

Carraro Daytona 436 D Kadro

Rock Shox Sid XX Maşa

Avid Elixir CR Mag Hidrolik Fren Seti

Ritchey WCS Gidon - Gidon Boğazı - Sele Borusu

Mavic Crossmax ST Cant Seti

Selle Italia Flit Kit Carbonio Sele

Shimano Deore Vites Grubu....

bende aynı çevredeyim.
fotoğrafları var mıdır. görürsem haber veririm mutlaka.

@engin özen

@engin özen

Çok geçmiş olsun. O duyguyu iyi bilirim. Umarım bisikletiniz bulunur. :(

Geçmiş olsun. İnşallah sağ salim bulursunuz.

Dostum, çok geçmiş olsun,
Sabah arabayı bıraktığım yerde bulamadım, sanırım hatalı park yüzünden çektiler. Moralim bozuldu

Ama varya bisikletimi kaybetmenin yada çaldırmanın yanından bile geçmez seni çok iyi anlıyorum. Umarım bulunur. Bende Atatürk caddesinde oturuyorum
Ah bi yakalasam döve döve alırım senin bisikleti kimde görürsem..

@engin özen

biraz konuyu canlandırayım (link) adamlar işi ticarete dökmüş :)

bende kocaeli bit pazarına arada uğruyorum.çok değişik ve güzel bisikletlerle karşılaştım.ama çalıntı olma ihtimalleri yüksek

Trek 3900 mavi renk İstanbul anadolu yakası Maltepe sahil yoluna yakın evin bodrumundan çalmışlar. 1.50 lastikleri var idi... BİSİKLET ÖNCEDEN SARIYA BOYANMIŞTI BU YUZDEN KADRONUN ALTI AYNAKOL VS BÖLÜMLERİNDE ESKI BOYASI BELLİ OLMAKTADIR

Gidon Vitra 160 gr Vites Kolları : Shimano EF50, 8 speed

Pedal Wellgo çift taraflı

Arka Dişli : SRAM PG830 11-32, 8 speed Ön Değiştirici : Shimano C051

Boğaz Bontrager, Ayna Kol Shimano : M191, 42/34/24

Fren Set Tektro V w/Shimano EF50 levers

kadro Trek 3900 16''

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1795680_642899805751964_1824897825_n.jpg

arka bagaj sökülmüştü sondurumu bagajsız mavi renkti...

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1456763_614461775262434_251833932_n.jpg

jantlar bu şekildeydi hafiften sarı boya kalıntısı vardı

boyasını ben yaptım mavi olmasına rağmen içten sarı boya belli oluyor yakından bakınca, zımpara atmadan spreyle sarı boyanın üzerine boyamıştım... çalan kişi elbet yakalanıcak istediği kadar parçalasın bisikleti...

Gören olursa bana haber versin ödül verilecektir...

GÖREN OLURSA LÜTFEN AŞAĞIDAKİ NUMARAYA HABER VERSİN! 0533 390 20 34

Geçmiş olsun dostum. Bisikletin kolayca tanınabilicek bir bisiklet. Umarım bulunur. :(

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@İsa İhsan Akdoğan

Dün söylemeyi unuttum daha çok bisikletçileri gez alıp satıyorlar veya orda güzel bir şekilde boya yaptırıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
bu yer nereye kurulu yada bunun gibi yerleri bilen arkadaşlar lütfen bu konu altında paylaşsın rica ediyorum

Arkadaşlar;
Eğer mümkünse bu bit pazarlarının hangi semtlerde hangi gün kurulduklarını yazın ki, bisikleti çalınan arkadaşlar buralara bakabilsinler. Ayrıca arkadaşlar eğer çalıntı bir bisiklet görürseniz sakın kimseyle laf dalaşmasına girmeyin, 155 veya 156'yı arayıp polis veya jandarmaya ihbar etmeniz yeterli. Başınıza bela almaya değmez.

Kocaeli'de bit pazarı çarşamba günleri otogarın yanındaki semt pazarında kurulur.
Sabahın erken saatlerinde başlar, güzel mallar(!) da o saatlerde tükenir.

(link)

Geri