Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
Biz 850 Tl ye sıfır bisiklet zor buluyoruz adamlar 250 tl ye 1-2 bin tl lik bisikletleri satıyolar vay canına yandığım tabi bisikleti çalınanlara şimdiden geçmiş olsun diliyorum inşallah bulunur böyle başkasının malıyla para kazanmaya çalışanlarında aldıkları para haram olsun harcayamasınlar inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Çağlayan

sağolun arkadaşlar.dediğiniz gibi pozantı 9500 nüfuslu küçük bir yer burada binmelerinin imkan ve ihtimali yok.minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır bir kere.ondan hariç iki tane daha bisiklet vardı hemde kilitsiz özellikle keşif yapıp götürmüşler.büyük ihtimalle Adana'da okuturlar.biz polise müracaatımızı yaptık gerisi Allah'a kalmış.Üzüldüğüm nokta ekmek su gibi ihtiyaç duyduğum bisikletle gezememek hele ki böyle bir coğrafyada..inanır mısınız özgürlüğüm elimden gitmiş gibi.arabam da var ama sevmiyorum onunla gezmeyi illede bisiklet diyorum :)hazır elinizdeyken bir değil iki kere kontrol edin malınızı.sağlıcakla

hukukta bir kaide vardır. zanla hükmedilmez.
baştan sonra okudum bir tane yazılı olarak hırsızlığı ispatlanmış haber göremedim
tamam 5000 liralık bisikleti 200 e satmaları normal değil, satanlar çok esmer, vesaire vesaire bunlar zandan öteye gitmeyen delil teşkil etmeyen şeyler.
...
biizim de gasp! edilen telefon imei numarası ile bulundu ama ne telefon döndü ne de başka bişey. adalet ve kalkınma partisi ne hikmetse adalet kısmını henüz adam gibi oturtamadı.

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Mehmet Ali Çetin

Umarım en kısa sürede bulunur. Resimleriyle birlikte konu açarsanız belki gören olur

• Beğen
@Rehavet

Siyasete kaymasın şu konu, sizden sonrada siyaset içeren yorumlar gelir, konu kapatılır lütfen.

• Beğen
@alp değer tanrıverdi

Bi ben olamadım... :D

@Berksan

Bisikletin üzerinde çok ayırt edici aksesuar var adamlar direk paket servis yapıyorlarmış.

@Emre GÜLEN

Kimseyi haksız yere suçlamak istemem, ancak piyasa değeri yüksek olan bisiklet 500 Tlden satılıyor. insan ister istemez acaba mı diyor :)

• Beğen
@Mehmet Ali Çetin

Sa hocam annemde pozantılı bazı yazlar pozantıda kalırız kapıyı bile kitlemezdik ne ara değişti 2 yılda pozantı. üniversite olunca belki hırsızlar dadanmıştır. dayım postanede çalışıyordu bıraktı 2 sene önce ismi Said belki tanırsın bide Mehmet abim var benzincide felan çalışıyor

• Beğen
Geri