Scudo Sports

Çalıntı! Bit pazarına nur yağmaya devam ediyor...

Scudo
@Berksan
Km saati techizatı bisikletin üzerinde idi ama saat kısmı evde kaldı.arkada ve önde mavi led silikon lambalar vardı eğer sökülmediyse ayırt edici bir özellik.

@Berksan

(link) aslında bunun gibi birşey temin edebilrseniz çok rahat kayıt yaparsınız elinize bir sigara pakedi ve paketin üzerinde bunu taşısanız görüntü alabilirsiniz anahtarlık , düğme gibi versiyonlarıda var ben rc helikoptere montaj için deneme amaçlı almıştım iş görür nitelikte.

Kayseri'dede at pazarı olarak nitelendirilen bir pazar var. Ordada piyasa değeri 600-1000 tl arasında değişen bisikletler var. Sanki bir arkadaşımla telefonla konuşuyor gibi yapıp '' fotoğrafını bi çekeyim beğenirsek yarın gelip alırız'' gibi muhabbet çevirdim telefonda. fotoğraf çekmek istediğimde satmıyorum arkadaş diyip kovdular 3-4 esnaf birleşip. Kesinlikle çalıntı mal kanıyor orda. Buralardan aman birşeyler alıp o soysuzlara prim yaptırmayalım. Allah onları ıslah etsin

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
böyle bir çözüm araştırıyorum ben de çalınma riskine karşı : (link)

bunu da pasaporta işletmek gerekir mi acaba yani bir telefon muamelesi mi görür kullanmak istersek?

30 dolara çalınan bisikleti takip etmek gayet iyi bir güvenlik önlemi olur.

bu da bulduğum son ve en ufak ürün. sadece 20 usd. - tek farkı GPS değil GSM ile track ediyor. (sonuç aynı)
(link)

• Beğen
Tepkiler: eleenorr
Konuyu Baştan Sona Okudum Ağzım Açık Kaldı Resmen :eek:ha: Bir Abi Paylaşmış Fotoğrafçı Çekmiş Bir Kaç Fotoğraf Bizim Buralarda Çingen Diye Hitap Edilen Yarı Göçebe/Yazlık İşçi Kişiler Bunları Aşırı Derecede Yapıyor.Önlem Olarak GPS Modülü İşe Yaramaz Gibi Önder Abi Adamlar Söker Atar Anlaşılmasın Diye Sele Borusuna Veya Bilinmedik Bir Yere Numara/Ad Yazmak Etkili Olabilir.İnşallah Azalır Bunlar Dicem Ama Dar Gelirli Aileler Aldıkça Bunların İştahı Açılıp Yine Yaparlar.Ne Halleri Varsa Görsünler. :evil:

bu pazar izmitte otogarın arkasında hangı gunler kuruluyor bır ara gıdıp gormek ısterım..salı aksamı veya carsamba sabahından bahsetmısınız farklı gunlerde kuruluyormu

Bu Pazar Çarşamba günü açık olan bir pazar, esnaf Salı akşamından yerleştiği için Salı akşamı da açık oluyor demek ki.

çarşamba günü ugrarız ozaman musaıt zaman bulursak :) bakalım

Bugün İstanbul Atakentte sokak çocuklarının elinde sedona 701 gördüm. Çocuklar en fazla 10 yaşlarında. Biri bisikleti sürüyor diğeri de önüne binmiş cadde kenarında gidiyorlardı. O bisikleti çalmış olma ihtimalleri çok yüksek.
Baktım siteye bu modelden bir çalınan ilanı duyurusu görmedim.
Bisiklet bunun aynısı:
http://www.bisikletcim.com/ProductImages/28960/original/701m.jpg

Geri