Scudo Sports

Çalınan bisikletlerimizi duyuralım

merhaba herkese,

İzmir Karşıyaka civarında arkadaşımın bisikleti çalınmıştır. Carraro big 929 HD model . Fotoğraflar mevcut. Kadro üzerinden pasaoglu yazan beyaz bir sticker var ama muhtemelen sökeceklerdir. Satım sayfalarında filan denk gelirseniz bilgi vermenizi rca ederim.

teşekkürler

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-08-04 at 11.51.50 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-04 at 11.51.50 (1).jpeg
    136,1 KB · Okunma: 60
  • WhatsApp Image 2020-08-04 at 11.51.50.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-04 at 11.51.50.jpeg
    160,1 KB · Okunma: 59
Scudo
Benimde apartmanımızın garajından çaldılar. Konu açamıyorum birkaç sorum var cevaplayan olursa çok sevinirim. Sahibinden ve letgoya baktım ve bulamadım. Ben polise gidelim diyorum ama babam uğraşmazlar diyor, çalınan yerde kamera var ama apartman yöneticisi gerçekten acayip umursamaz bir adam kameraların çalıştığını bile bilmiyor. Bakıcam dedi hala ses seda yok. Sizce polise gidelim mi uğraşır mı elimizde hiçbir kanıt yok iken? Kamera görüntüsü vb. bulabilir mi? Çalınan yer beylikdüzü bu arada. Ne yapmam lazım bulmak için? benim için gerçekten değerli bir bisikletti okula onunla gidiyordum gerçekten ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yusufff yani bilemiyorum ama çokda yardımcı olamazlar hocam. Geçmiş olsun, umarım bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Yusufff
Selam herkese. Arkadaşın bisikleti bugün bursada çalındı. Gören duyan olursa lütfen ulaşsın. İdworks marka. Resimdeki gibi düz gidon, çamurluk vardı. Screenshot_20200919-180536.jpg

• Beğen
Tepkiler: edipo
@edipo forumdaşımızın bisikleti çalınmış...
Onun adına aracılık yapalım:

Olay, 2 ekim cuma gecesi Bestekar Leyla Sokak, Feneryolu Istanbul'da oldu. Apartmandan 2 bisiklet çalındı.
Benimki ghost square cross 28 jant .
Iletişim Zeynep Erim. 0216 418 29 56
zeyneperim@yahoo.com
Screen Shot 2020-10-03 at 18.17.33.png
Bilgi edinebilenlere duyurulur..

Çok üzücü insanın bağ kurduğu, hobisi olan bir eşyasının kaybı.
Daha ötesinde yenisini yerine koymaya gücü olmayanlar, o eşyası vasıtasıyla geçimini sağlayanlar, çalınan eşyası eli ayağı gibi olanlar...

Olmasaydı sonumuz böyle diye bi arabesk açıp dinleyesim var.

Arkadaşlar selam, 17/10/2020 tarihinde İstanbul Fenerbahçe mahallesi saray muhallebicinin önünden scott markadır. Lütfen görenlerin haber vermelerini rica ederim.

marka bisikletim çalındı BC4CA60A-4C2D-4B5C-8E59-31E511FB41A9.png

• Üzgün
Tepkiler: sccetin
@Blackhann , geçmiş olsun umarım bulunur..
Keşke daha önce üye olup bisikletinizin güvenliği konusunda forum yazışmalarına bakabilseydiniz.
Kamera kayıtları varsa emniyet müdürlüğü üzerinden çalan kişiyi bulunabilir.
Sanal pazarlar ile semtinize yakın olan bisiklet alım-satım pazarlarını da takip ediniz, bol şans...

Forumda yeni olduğum için başlık açamıyorum ama lütfen yardımcı olun.

Dün gece Carraro Flexi 106 Model Kelebek Gidonlu Kırmızı siyah katlanır bisikletim İzmir - Alsancak’ta apartmanın 1. Katında kilitli halde ilken çalınmıştır. Görenler, duyanlar, lütfen bana ulaşsınlar. Umur:05419564566
123399374_10157209583796601_6835840799933923044_n.jpg
123378625_10157209583821601_5957242242899843018_n.jpg

Başımdan geçen bir olaya dayanarak küçük bir tavsiye vermek istiyorum. Belki biraz faydası olur...

İş için farklı şehirlere giderken bisikletimi de arabanın arka koltuğuna koyar yanıma alırım genelde. Bir gün gece geç saatte dönünce, bisikleti arabadan alıp ve çıkarmak zor gelince arabada bırakmıştım. Araba da evin hemen önünde.

Bir sonraki gün tanımadığım bir numara aradı ve arabanın kelebek camının kırık olduğunu, kapısının da açık olduğunu söyledi. Aractaki döşemeyi keserek navigasyon cihazını çalmışlar. Aklıma direk bisiklet geldi. Arayana sordum, "ne bisikleti dedi". Aha dedim bisiklet de gitti. Abi dedim, arka koltukta bisiklet olacaktı...
Baktı, o duruyor dedi. Neyse ki ona dokunmamışlar...

Arabanın anahtar evdeydi, kayınpeder yakında olduğu için o gidip bisikleti eve çıkardı. sonra da polise gittik.. Hala hırsız hakkında bir gelişme yok...

Konuyu şuna bağladım kendimce. Ya gece karanlığında arkadaki bisikleti farketmedi. Ya da ön teker olmadığı için almadı. Ön tekerleği olmayan bir bisikleti taşımak çok göze batar ve bu hırsızların "hızlı bir şekilde olay yerinden ayrılma" kısmını sıkıntıya sokacağı için almadı...

Bisikletlerini bir sebepten evine sokamayıp apartman boşluğuna veya bodruma kilitleyen arkadaşlar, en azından ön tekeri çıkarıp evde bir yere koyarsanız, hırsızlara karşı belki biraz daha caydırıcı olabilir. Bisikleti bu şekilde taşımak dikkat çekeceğinden ve taşımada sıkıntı çıkaracağından belki caydırıcı olabilir...

@Umurbey çok geçmiş olsun umarım bulunur acaba hangi marka kilit kullanıyordunuz ? U kilit mi ? Zincir mi ? Bizleri aydınlatırsanız iyi olur en azın dan bisiklet sever diğer arkadaşlarımız vereceğiniz cevaplara göre tedbirlerini arttıra bilirler saygılarımla.

@Noldor Çok geçmiş olsun. O. Çocuklar bisikletin değerli olduğunu bilseler arka teker olmasa bile alırlardı.

Maalesef ama maalesef artık bisikleti apartmana kitlemek çözüm değil.Kesinlikle ama kesinlikle evin içinde saklanmalı bisiklet.Bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bisikletin mesaide iken çalındı(gece vardiyasında)Şimdi yeni bisiklet aldım internetten,adresime gelmesini bekliyorum. Evde hanımla papaz olacağımdan ve 2.5 yaşında bir oğlum olduğundan aynı sokakta oturan abimin evine bırakacağım.Daha bisiklet gelmediği halde dün abimi aradım rica ettim,boyun büktüm.Çünkü sütten ağzım yandı,yoğurdu üfleyerek de değil buzluğa atarak yiyorum. Arkadaşlar bisikletimizi evimizde saklayalım,benim gibi alternatifi olmayanlar veya eve alınmasına anne/baba/eş/abla izin vermeyenler de ikna yoluna gidelim.Eğer bu da mümkün olmuyor ise Cenab-ı Allah'tan yardım diliyorum bu pedaldaşlara,insanın bisikletinin çalınması çok üzücü.Bisikleti çalınan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum

Evimizde iki tane balkon varBisikletimi hiç üşenmeden balkona kadar götürüyorum.evim 2.katta sadece bir kat taşıyorum.Ailem kapalı otoparka koy desede insanın içi rahat olmuyor.Sizlere tavsiyem balkonununuz varda kesinlikle koyun yoksa bisikleti evde saklamak için bir sürü alet var.Kilid parası verip içinizde şüphe olucağına evinizde gözünüzün önünde dursun hem evinizide pisletmez

Evimizde iki tane balkon varBisikletimi hiç üşenmeden balkona kadar götürüyorum.evim 2.katta sadece bir kat taşıyorum.Ailem kapalı otoparka koy desede insanın içi rahat olmuyor.Sizlere tavsiyem balkonununuz varda kesinlikle koyun yoksa bisikleti evde saklamak için bir sürü alet var.Kilid parası verip içinizde şüphe olucağına evinizde gözünüzün önünde dursun hem evinizide pisletmez
maalsef ki balkon da tam güvenli değil..

Kadıköy'de Merida Crossway bisikletimiz 2. kat balkondan çalındı:(

Devir değişti siz de değişin. Artık apartman içinde sadece bisiklet değil terlik bile bırakmamak gerek. Hırsızlığın gün geçtikçe arttığı bir coğrafyada yaşıyoruz sonuçta.

@Umurbey size de çok geçmiş olsun. Yanlış anlamayın ama katlanır bisiklet olmasından dolayı evin içinde kolaylıkla yer bulabileceğiniz bir bisikleti apartmanda bırakarak (hem de birinci katta) hırsıza ''buyur gel al'' demişsiniz. :)

Hanım "verandayı eve katıp oda yapalım, derin dondurucu köşesi senin olsun" dedi.
Pek canım istemedi oraya para harcamayı ama "madem istiyorsun, sen uğraşırsın" dedim, kabul ettim. Evde bir oturma odası varken ikinciye ne gerek var.😒
Yakında bitecek ve PVC kapılı, yaklaşık 6 metre karelik bir yerim olacak.😅 Oraya, kenara birde yatak atarım.🤣

Merhaba resimdeki Scott Scale 60 bisikletim İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü civarında çalındı. Çoğu parça toplama olduğu için kolaylıkla ayırt edilebilir durumda, rock shox reba maşa, 2x10 aktarması ve full xt seti vardı. İlanlarda ya da 2.el pazarlarda gören olursa bana ulaşırsanız çok sevinirim. Sağlıklı günler dilerim.
Emirhan:05326715509
IMG_5347.JPG

WhatsApp Image 2020-11-24 at 00.33.13.jpegWhatsApp Image 2020-11-23 at 19.44.28.jpegWhatsApp Image 2020-11-24 at 00.33.13.jpeg

Merhabalar arkadaşlar, bugün yani 23 Kasım'da Üsküdar Ressam Ali Rıza sokakta Mayıs ayından beri düzenli olarak apartmanın içinde kilitli olan iki Kron TX 100 model bisikletimiz çalınmıştır. Polis tutanağı ve resmi işlemleri yapmış olup, yarın için sokakta denetleyebileceğim birkaç kamera tespit ettim. Yeni üye olduğumdan dolayı kayıp, çalıntı duyurularında yeni başlık açmama izin vermiyor. Desteklerinizi rica ederim. Bisikletler Mayıs ayında sıfır alınmış olup fatura ve seri noları da mevcuttur. İnternet ilanlarında yakın takipte olup gören ,duyan, konu ile alakalı tavsiyelerinize ve bilgilerinize açığım.

İyi akşamlar dilerim.

Geri