Scudo Sports

Çalınan bisan zeus (turuncu gören olursa haberini eksik etmesin!)

Geçmiş olsun Konur abi. Üzücü. İnsanlarda insanlık tükendikçe Türkiye'nin de gidişatı Amerika'ya benzemeye başladı. Allah sonumuzu hayır, akılsızları ıslah etsin...

Scudo
MuştA aldım...Ne yapim biber gazı hikaye gerçek güç muşta :D
Selenin içine gizledim :)
400 gram bisikleti ağırlaştırdı ama olsun...Herşeyden önce güvenlik :)

gözün aydın. tekrar geçmiş olsun.inşallah polisler elemanları yakalamış ve gerekli mevkiilere sevk edip cezanladrılmalarını sağlamışlardır.

görüşmek üzere.

Arkadaşlar Konur Bugün Telefon açtı ve Bisikleti Karakolda bulunmuş

Çok sevindik bulunduğuna BİLGİNİZE

Hırsız sayısı arttı bugünde tansaşta adamın birinin bisikletini çalmışlar kilitsiz bırakmış dışarda geldiğinde bisikleti bulamamış bende tam bisikleti kitlerken bana sordu buralarda kahverengi bi bisiklet gördünmü diye
dikkat etmek lazım hırsız deilmi ne buluyosa götürüyo

merhaba

Konur bisikletini bu gün Karakoldan alıp , sevgili bisikletine kavuştu. En kısa zamanda da eski haline dönmen dileğimle.
Artık hepimizin dikkatli olması, akşamları geç vakitlerde tek başımıza dışarlarda kalmammamıza dikkat etmeliyiz.

Bunlar bize kötü ders oluyor. Allah beterlerinden korusun.

En kısa zamanda Konurumuzu aramızda görmek istiyoruz.

Sevgi ve selamlarımla

@zazoo

Çok geçmiş olsun.Bisikletinizin bulunduğuna çok sevindim.Sanırım bu olayın en sevindirici yanı;size bir şey olmaması.En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle.Saygılarımla.

@zazoo

Konur'cum haber verdiğinde bizler akşam turu atıyorduk. İnan en az senin kadar sevinmişizdir. Sende en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz.
Senin bu olaydan sonra artık geceleri tek başına sokakların en ufak bir emniyeti kalmadığınıda görmüş olduk. Kalabalık olmadıktan sonra artık dışarıya çıkmamamız gerekecek. Bu memeleketi bu hale getirenler şapkalarını önüne koyup düşünmeleri ve bu tip olaylara nasıl engel olacaklarına yeni çözümler bulmaları gerekecektir.

Sevgi ve selamlarımla.

çok geçmiş olsun...
Sağlığınız ile ilgili kötü bişey yoktur umarım...
Bisikletin bulunması gerçekten çok sevindirici siz şanslı azınlıktasınız bu durumda..Geçen sene benim bisikletimde çalınmıştı bulduk sonra bir daha çalındı:(
En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz umarım..

Büyük geçmiş olsun. Sağlık durumunuz nasıl şuanda?

konur bisikletinin bulunduguna cok sevindim en kısa zaman da iyi olup tekrar bisiklet üzerinde seni görürüz kendine iyi bak hoşcakal
necod

@Selim Çam

oldukça hızlı iyileşiyorum, bu olayın bende tek kalacak olan izi kaşımdaki jilet izleri, onu da nazar boncuğu sayıyorum artık, şehirlerimizin sokakları bu hale gelmişken canımızı kurtardığımıza sevinip avunuyoruz, olayın en acı kısmı bu bence. tüm iyi dilekleri için herkese tekrar teşekkürler!

@zazoo

Jilet mi:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

o kadar mı gözleri dönmüş bu hayvanların ya:(

Nasıl bir vicdan nasıl bir psikoloji ile yapabilir insan böyle bir şeyi gerçekten anlam veremiyorum...

çok çok geçmiş olsun Konur abii..

Geri