Scudo Sports

Çağatay AVŞAR için imza kampanyası

SRT

Forum Bağımlısı
Tepki
1.480
Başlangıç
1964—65
Bisiklet
Diğer
Çağatay AVŞAR kardeşimiz vefat edeli neredeyse 3 ay oldu...Hiçbir gelişme yok!...Katil veya katiller elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyorlar... Bu nedenle "imza kampanyası" açıp,Forum yönetiminin veya içimizden birinin hazırlayacağı uygun bir metin ile birlikte Cumhurbaşkanı'na yollamayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

Not: Geçen gün yine aynı arkadaşın açtığı "ÇAĞATAY AVŞAR için sesimizi duyuralım" (Çağatay Avşar için sesimizi duyuralım) başlıklı konu içinde mesajlaşırken, "hakano" rumuzlu arkadaşımız bir metin hazırlayıp,hep birlikte yollamamızın daha etkili olabileceğini önermişti.

Scudo
@byyurt

Hemen uygun bir metin hazırlayıp,imzaya açmamız lazım.Siz hazırlarsanız memnun olurum.Selamlar.

Not:Her yaş ve meslek grubundan insanlar olarak, bu olaya sahip çıktığımızı ifade etmek açısından;Katılanlar ad-soyad,yaş ve mümkünse mesleklerini de yazsalar iyi olur.

Sedat TOSUNOĞLU(55):Em.Öğretim Üyesi(İ.Ü)

Moderatörlerden bir ricam olacak.Bu konuyu sabitlesinler...Katılım belli bir sayıya ulaşınca(hiç olmazsa 400-500 kişi olmalı),Uygun metin ile birlikte Cumhurbaşkanlığına yollayalım...

Ben de destekçiyim. Yeter ki imzalanmaya uygun bir metin yazılsın. Buraya üye olmadan önce "Deniz otobüslerinde bisiklete ücret alınmasın" kampanyasına da destek vermiştim.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
Sedat TOSUNOĞLU metni hazırlamanızı rica etsek bir an önce imzaya açılması için şimdiden teşekkürler.isim listesini metnin altına ekleyebiliriz.

listeyi başlatalım

1: Ergün YURT ( 37) Makine tekniker

Şimdilik bu metni yazdım.Yollarken gerekli düzeltme ve ilaveleri de yaparız.(S.T)

Sayın Abdullah GÜL
Cumhurbaşkanı
Çankaya/Ankara

Sayın Cumhurbaşkanımız,
Bundan 3 ay kadar önce,17 Haziran 2010'da Çağatay AVŞAR(40)arkadaşımıza,sabah antreman yaparken Ankara'da Gölbaşı cıvarında bir araç çarptı ve ölümüne sebep oldu.Kendisi ODTÜ mezunu,doktora yapmış makina mühendisi ve triatloncu bir arkadaşımızdı.

Cinayet gibi bir kaza bu!...Katil veya katiller,delillerin çoğunu toplamışlar ve rahmetli kardeşimizi yolun kenarındaki su kanalın'ın içinde bırakıp,kaçmışlar.
Bulunan bazı küçük araba parçalarından,çarpan aracın bordo renkli bir Fiat DOBLO olduğu bigisine ulaşıldı ve maalesef bu kadarla kaldı.

Bugün itibarı ile kazanın üzerinden 85 gün geçti ve başka en ufak bir gelişme olmadı...

Aşağıda adı,soyadı bulunan bizler,bu konuda tüm yetkilerinizi kullanacağınızı ve bir an önce suçluların yakalanacağını umuyoruz.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla

1: Ergün YURT ( 37) Makine tekniker/İstanbul
2.Hasan KURU(17) Öğrenci/Denizli
3.Sedat TOSUNOĞLU(55) Emekli Öğretim Üyesi/İzmir
4.Nevzat KÖSEOĞLU (19):Öğrenci/Samsun

Not:İsimlerimizi bu şekilde ilave edelim arkadaşlar.Herkese şimdiden teşekkürler..Şehirlerimizi de yazmak daha uygun olur sanırım.

Az önce edindiğim bilgiye göre bu tür kampanyaların yetkililerce dikkate alınmadığını öğrendim.

Gerçek bir imza kampanyası için gerçek imza atılarak dilekçe verilmesi gerekiyormuş. Eğer illede interneten yapacaksak yetkili siteyi öğrenip mail yoluyla dilekçe yazmamız lazım. Yoksa ad-soyad feysbukta da yazıyor bu şekilde zaman kaybederiz.

Dilekçeye uygun metin hazırlanıp cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr adresine(Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinden) yollanmasını öneriyorum.

• Beğen
@Ali Menemen

Zaten öyle yapacağız.Önemli olan forumdan katılacak arkadaşların adlarını eklemek ve bu konudaki duyarlılığımızı göstermek.Tek tek e-posta atmaktansa,böylesi daha etkili olur diye düşündük.
Bu arada;Sen nasıl bir site yapacaktın?

• Beğen
@Sedat TOSUNOĞLU
Feysbukta filan rahat yayınlansın diye şöyle bi blog açmıştım
(link)

• Beğen
@Tarık Kalkan

Gerçek imza'ya gerek yok kardeşim..Cumhurbaşkanlığı'na gönderilecek e-posta'nın altına, katılan arkadaşların adı-soyadı,yaşı,işi ve bulunduğu şehri yazıp yollayacağız.
4 kişinin bilgileri yazılmıştı.Lütfen katılmak isteyenler 5'ten başlayıp gerekli bilgilerini yazsınlar.
Not:Bu e-postayı önümüzdeki hafta Perşembe günü(16 Eylül)yollamayı düşünüyorum.

• Beğen
@Soner Sarihan

6. Hakan ÖZDAĞ (46) Öğretim Görevlisi- Ankara

Geri