Cumhurbaşkanlığı makamına
sayın Abdullah GÜL
Çankaya/Ankara
Sayın Cumhurbaşkanımız,
Bundan 3 ay kadar önce,17 Haziran 2010'da Çağatay AVŞAR(40)arkadaşımıza,sabah antreman yaparken Ankara'da Gölbaşı cıvarında bir araç çarptı ve ölümüne sebep oldu.Kendisi ODTÜ mezunu,doktora yapmış makina mühendisi ve triatloncu bir arkadaşımızdı.
Cinayet gibi bir kaza bu!...Katil veya katiller,delillerin çoğunu toplamışlar ve rahmetli kardeşimizi yolun kenarındaki su kanalın'ın içinde bırakıp,kaçmışlar.
Bulunan bazı küçük araba parçalarından,çarpan aracın bordo renkli bir Fiat DOBLO olduğu bigisine ulaşıldı ve maalesef bu kadarla kaldı.
Bugün itibarı ile kazanın üzerinden 85 gün geçti ve başka en ufak bir gelişme olmadı...
Aşağıda adı,soyadı bulunan bizler,bu konuda tüm yetkilerinizi kullanacağınızı ve bir an önce suçluların yakalanacağını umuyoruz.
Bilgilerinize arz ederiz.
1: Ergün YURT ( 37) Makine tekniker/İstanbul
2. Hasan KURU(17) Öğrenci/Denizli
3. Sedat TOSUNOĞLU(55) Emekli Öğretim Üyesi/İzmir
4. Nevzat KÖSEOĞLU (19):Öğrenci/Samsun
5. Soner Sarıhan ( 35 ) / Öğretmen / Bursa
6. Hakan ÖZDAĞ (46) Öğretim Görevlisi- Ankara
7. İlker Özdemir(14) Öğrenci /İstabul
NOT: KOPYALA YAPIŞTIR İLE LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİNİZİ EKLEYİNİZ
sayın Abdullah GÜL
Çankaya/Ankara
Sayın Cumhurbaşkanımız,
Bundan 3 ay kadar önce,17 Haziran 2010'da Çağatay AVŞAR(40)arkadaşımıza,sabah antreman yaparken Ankara'da Gölbaşı cıvarında bir araç çarptı ve ölümüne sebep oldu.Kendisi ODTÜ mezunu,doktora yapmış makina mühendisi ve triatloncu bir arkadaşımızdı.
Cinayet gibi bir kaza bu!...Katil veya katiller,delillerin çoğunu toplamışlar ve rahmetli kardeşimizi yolun kenarındaki su kanalın'ın içinde bırakıp,kaçmışlar.
Bulunan bazı küçük araba parçalarından,çarpan aracın bordo renkli bir Fiat DOBLO olduğu bigisine ulaşıldı ve maalesef bu kadarla kaldı.
Bugün itibarı ile kazanın üzerinden 85 gün geçti ve başka en ufak bir gelişme olmadı...
Aşağıda adı,soyadı bulunan bizler,bu konuda tüm yetkilerinizi kullanacağınızı ve bir an önce suçluların yakalanacağını umuyoruz.
Bilgilerinize arz ederiz.
1: Ergün YURT ( 37) Makine tekniker/İstanbul
2. Hasan KURU(17) Öğrenci/Denizli
3. Sedat TOSUNOĞLU(55) Emekli Öğretim Üyesi/İzmir
4. Nevzat KÖSEOĞLU (19):Öğrenci/Samsun
5. Soner Sarıhan ( 35 ) / Öğretmen / Bursa
6. Hakan ÖZDAĞ (46) Öğretim Görevlisi- Ankara
7. İlker Özdemir(14) Öğrenci /İstabul
NOT: KOPYALA YAPIŞTIR İLE LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİNİZİ EKLEYİNİZ