gece 2 de çıktım bisikletin arka tekeri değirmen taşı gibiydi resmen neyse üsüne bindim zigzak çekerek istanbul yoluna çıktım tırcı arkadaşlar ve gören herkes uzaylı görmüş oldu..hemen tırcının biri laf attı
bagaj demiri sırtımdaki 10 kg çantayı taşıyan belim kırılıp arkaya yaslayınca-kırıldı çamurluklarda geldi o kadar yük

samimi söylüyorum hem o heybeler ayağım çarptı 2 saat hemde öyle kondisyon için gittim seleyi indiripte
çantayımı elimi atar atmaz yabani hayvanlardan korunmak için aldığım satır parmağımın derisini yüzdü :

yanımda aptal aptal şeyler götüreni s..ler bundan sonra o ne lan yüklü bisiklet değil önü kartondan traktör direksiyonu sıkmasan salsayapıyo
sonuç itanbul yolundan döndüm aptal stravaya uyup ordan eşkişehir yolu yazan yer allahtan eve geri götürdü konyayoluna çıkıp ölmedim,
çamur içinde kalan bisikletimi temizleyip en zarurui ihtiyaçlarım dışında bi bok almayacam
yazıyımda yine çatlayın 17 ortalama yaptım yine 30 kg yükle gitmeyen götü çökmüş bisikletle
30 la gidersem sponsor olan çıksın gidemezsen istediğinizi deyin

eve 5 te geldim 50km ye yakın gittim gözünü seviyim evimin sanki suriyeden çıktım geldim o ne yorgunluk daha yeni kalktım