Scudo Sports

Çadırsız matsız tulumsuz uzun tur

Ciktin mi yola

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
Scudo
Mesajları okudum ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Gerçi o resimlerdeki şekilde uzun yolda denge sağlamak ve sağlıklı bir sürüş pek mümkün değil gibi.
Gençlerin kafa fena çalışıyor, merak içindeyim bu işin sonu nereye varacak. :)

10 km sonra geri donmustur

• Beğen
gece 2 de çıktım bisikletin arka tekeri değirmen taşı gibiydi resmen neyse üsüne bindim zigzak çekerek istanbul yoluna çıktım tırcı arkadaşlar ve gören herkes uzaylı görmüş oldu..hemen tırcının biri laf attı

bagaj demiri sırtımdaki 10 kg çantayı taşıyan belim kırılıp arkaya yaslayınca-kırıldı çamurluklarda geldi o kadar yük :(
samimi söylüyorum hem o heybeler ayağım çarptı 2 saat hemde öyle kondisyon için gittim seleyi indiripte
çantayımı elimi atar atmaz yabani hayvanlardan korunmak için aldığım satır parmağımın derisini yüzdü ::(
yanımda aptal aptal şeyler götüreni s..ler bundan sonra o ne lan yüklü bisiklet değil önü kartondan traktör direksiyonu sıkmasan salsayapıyo
sonuç itanbul yolundan döndüm aptal stravaya uyup ordan eşkişehir yolu yazan yer allahtan eve geri götürdü konyayoluna çıkıp ölmedim,

çamur içinde kalan bisikletimi temizleyip en zarurui ihtiyaçlarım dışında bi bok almayacam

yazıyımda yine çatlayın 17 ortalama yaptım yine 30 kg yükle gitmeyen götü çökmüş bisikletle
30 la gidersem sponsor olan çıksın gidemezsen istediğinizi deyin :D
eve 5 te geldim 50km ye yakın gittim gözünü seviyim evimin sanki suriyeden çıktım geldim o ne yorgunluk daha yeni kalktım

Hatta bisikletin arka tekerleğini bile sökmek Lazım. Ruble falan arkada olacağından çok fazla ağırlık yapacaktır. Pekala tek tekerlekli bisikletle de tur yapılabilir diyorum.
Başarılar dilerim.

yüzlerce gereksiz zerzevatı yükleyince adı tur olmuyo bisiklet çekiciliği oluyo bence çantaya bi üst baş bi tulum bi çakı yeter heralde
bi kere yüklü bisiklet manevra yapmıyo keyif vermiyo yükler ne ise yarayacak para götür al
@Kuzey Ege

sanki baştan olmaz bu iş diyenler haklı çıktı gibi :D

ama turu yaptı mı yaptı

• Beğen
çok enstantane bi şey oldu !yağmur salyongozlar yollarda çıtır çıtır hava güzel hem gece rezil olmadım kimseye ,az ve dengeli yüklü olsam şimdiye konya sınırını geçmiştim az yükle gitsem daha da mutlu gidicem o yükle bile 50 gittim

@tolgax3 bi deneme daha yaparsân bende gelim nasi olsa 20km den fazla gidemicen:D

Iş yerinde yazilanları okudukça guldum, hemde oyle böyle degıl, yarıldım gulmekten, iş arkadaşlarim kafayı sıyırmış gibi beni izlediler, neyse 4te isten cıkıp denizlı merkezden pamukkaleye pedallıycam, yolda aklıma geldikçe gülerim artık XDXDXDXD

Sıradaki denemeyi merakla bekliyorum. Bakalım bu sefer kaç km yol katedeceksin. Seninki bilinçsizce maceraya atılmak gibi duruyor, ama yine de başarılar...

• Beğen
Yanlis mi anladim yoksa "yanima hayvandan korunmak icin satir aldim" mi dedin sen? :D

Balta almayi da dusun yanina bence. Usursen gece odun lazim olabilir.

• Beğen
Kılıçta alsaydın gece önüne şovalye falan çıkar ne yapıcaksın sonra

• Beğen
Tepkiler: Yasar38 ve dodobir
konu sahibi kafa buluyor forumla... ya da manyağın biri.
NET :D

aslında konu devam etmeli, umarım dalga geçildiği için kilitleme falan olmaz. okuyup eğleniyoruz yani sonuçta.
satır falan :kptmya:

Arkadaş yeminlen hala gülüyorum yav :) biz sana ne dedik kardeş. Biraz abilerinin lafını dinle.. Millet sırf düdükleneyim diye vermiyor o paraları tur çantalarına, heybelerine, bi ton malzemesine, ona göre giyeceğine, içeceğine. Sakalım da var ama lafımı dinleyen yok :)

Fotograflardan mahrum birakma bizi Tolga :)

• Beğen
Malzemeler süper ya :koptum: heybeler ve çadır gerçekten çok yenilikçi ben arkadaşın vazgeçmeden devam etmesi taraftarıyım:harika: bol bol foto at takipteyim.

Dizi, film, haberlerden çok bu başlığı takip ediyorum nerdesin yahu ? !

Geri