Scudo Sports

Çadırsız matsız tulumsuz uzun tur

Yazım tarzı aynı Sümer valla ciddi mi değil mi çözemedim. Ciddiyse şimdiden iyi turlar iyi yolculuklar inşallah dönüştede yazar anlatırsınız yaşadıklarınızı.

• Beğen
Tepkiler: Mert S. ve tolgax3
Scudo
Allah sabir versin yolunu acik etsin keyifi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
arkadaş yola çıktı sanırım :D

kardeş yok birinden alacağım var onu vericek yarın gece 4 te

yarın şafak vakti yoldayım

hayırlısı inşallah ulaşırsın ve sen gidersen benim için büyük umutlar doğucak :D

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
allah yolunu açık eylesin. tur bitiminde tecrübelerini paylaşmanı isteriz;)

Ciddi bulamiyorum seni nedense. İstiyorum ama olmuyor. Ciddiysen kusuruma bakma ama malesef gercek bu

meraba arkadaşlar sabah a 101 e gittim bol tuzlu şeyler aldım kraker falan 50 tl tutku vaybe:D
neyse ben sabah 5 te kaçıyorum :D , bitane daha iç lastik alıcam decathlondan 4. yedek 8.45tlye
0 537 262 06 30
merak eden olursa yarın arasın beni

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Gün geçmiyorki bir yeni çılgınlık daha olmasın :D durumlardan haber edi ver takipteyim :D

• Beğen
Tepkiler: tolgax3 ve spe07
süper ya :D çok eğlendim okurken. ben de 29 ekim haftası ipsaladan atinaya pedallamayı düşünüyorum. atinadan feriyle döncem. arkadaşın tecrübelerini duymak isterim

hazırım decathlonda son kalan 700c iç lastiğide aldım sırt çantamı hazırlıyorum sabah 5 te yoldayım
bisiklet sanki çok ağır oldu dediğiniz gibi 5-güne anca giderim- strava ya baktım çok yokuş yok- dönüşte çok zevkli olur çünkü deniz kıyısı 25 derece rüzgarda çok kötü değil pedal atacağım yer kalmamış malları bağlayınca gidersem mucize olacak!

@tolgax3
Kasksız bisikletle markete dahi gitmeyin... Tecrübeyle sabittir:)

kalbime ağrı girdi bu bisiklet yüzde 10 eğimde şaha kalkar neyse 5-6 uyuyum arkamdan lafımı yapın yapın nasıl olsa şaşıracaksınız !

@m.klcts Yokuş yukarı performans yapayım diye hızlandım biraz kasksızdım soldan taksi çıktı sanki evin balkonundan atladı mübarek:D Meğer yıkamacıymış çıktığı yer... Kaskla mahalle arasında evet biraz garip bakıyorlar ama güvenliğinizden kıymetli değil bence. Kelleyi sağlama almak lazım:)

@Yusuf Ziya Aktaş kaskı gidona asıp mahalleden çıkıyorum kaskı gidona asmak daha garip ama kafama takınca daha fazla bakıyolar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Geri