Scudo Sports

Çadır-Tulum-Mat Yardım :(

Scudo
şişme mat, bildiğin ortopedik yatak gibi oluyor doğanın ortasında

150 max bütce mat için @Türka¥ onu araştırdım ne işe yaradıgını anladım artık da kalitelisiyle ucuzu arasında ne kadar fark var acaba onu merak ettim

Ah be kardeşim önceki attığım mesajlarda yazıyor ya ;)

@Tolga ibili decathlondan aldığım 70liralık şişme mat ile gayet rahat uyuyorsam gidip de 150lira vermenin gereği yok derim ama herkesin kendi tercihi tabi

@Türka¥ demin baktımda hava kacırıyor belli süre sonra yazmıs 2-3 kisi ondan bi şüphe ettim

Şişme mat soğuk havalarda sıkıntı yaratabilir sizin için. İçinde hava olduğundan soğuğu hissedeceksiniz. Şişme mat ile zemin arasında yalıtım sağlayacak bir katman daha kullanmayı unutmayın. Ben askeri mat kullanıyorum. Bildiğimiz klasik mat. Askerde de verdiklerinden. Daha pratik ama tabi konfor olarak şişme matın verdiği rahatlığı beklemeyin.

@Tolga ibili sana tavisyem şişme mat almaman, gereksiz bir şey çokta işe yaramıyor, yani ya şişme yatak al, ya da kalın mat, ben 15 liraya aldığım matları kullanıyorum. eskidikçe yenisi alınabilir biz arkadaş grubumuzca böyle düşünüyoruz

@Tolga ibili Matın kaliteleri mevcut elbette, 400 TL'ye kadar şişme matlar var. Decathlonda satılanlar orta sınıf ve içerisinde köpük desteği yok, sadece hava ile kullanılıyor ama iş görüyor, ben kullandım uzun süre ama şimdi daha profesyonel bir mat aldım. Dilersen sana satabilirim eski matımı, temiz durumda en fazla 4-5 kez kullanılmıştır.
(link)

Geri