emre gerçek
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- Emre Gerçek
- Bisiklet
- Scott
Arkadaşlar otostopla ya da arkadaşlarımla gittiğim 1-2 günlük geziler için ufaktan kamp malzemeleri almaya başlayacağım.Şimdilik en temel üçlü olarak bunları belirledim. El feneri filan da lazım ama onu uygun denk gelirse alacağım. Bu üçlü haricinde kesin al dediğiniz bir şey olmaz sanırım ?
Soğuk hava koşullarında gezmeyi seven biri değilim pek. O yüzden kalacağım geceler ancak serin geceler olacak büyük ihtimal. Bu durumda bakıp beğendiğim şu üçlü nasıldır, tavsiye eder misiniz?
Ufak bir sırt çantam var. Bu üçü ve 2-3 günlük giyecek sığdırabilir miyim sizce yoksa 45 lt üstü çanta şart mıdır bu saydıklarımı sığdırmak için?
Çadır :
(link)
Mat :
(link)
NOT: Mat olayından hiç anlamıyorum. Bu mat 30 kg yoğunluklu. 20 liraya da 50 kg yoğunluklu olanı var çok fark ediyor mu bunlar?
Uyku Tulumu :
(link)
Bu arada öğrenci bütçesiyle alınacak bunlar
Soğuk hava koşullarında gezmeyi seven biri değilim pek. O yüzden kalacağım geceler ancak serin geceler olacak büyük ihtimal. Bu durumda bakıp beğendiğim şu üçlü nasıldır, tavsiye eder misiniz?
Ufak bir sırt çantam var. Bu üçü ve 2-3 günlük giyecek sığdırabilir miyim sizce yoksa 45 lt üstü çanta şart mıdır bu saydıklarımı sığdırmak için?
Çadır :
(link)
Mat :
(link)
NOT: Mat olayından hiç anlamıyorum. Bu mat 30 kg yoğunluklu. 20 liraya da 50 kg yoğunluklu olanı var çok fark ediyor mu bunlar?
Uyku Tulumu :
(link)
Bu arada öğrenci bütçesiyle alınacak bunlar