Scudo Sports

BXRS200 salcano yarış ve yol tipi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
ben bu modelden almayı düşünüyorum fakat çoğunlukla şehir içinde olduğum için şehir içi gezineceğim, biraz kötü olabilir aslında, zevk için alacağım ,ama bir tane bisikletim olsun istiyorum şimdi bu bisiklet hem yol hem yarış için geçiyor zaten, fakat istanbulun yolları çukurlu ve şu kanalizasyon delikleri korkutuyor beni..........

Scudo
bu arada başlık xrs olacaktı b yok :) , ben bunu yabancı marka sanıyordum salcano türk malıymış güzel...

xrs 500 sora kullanıyorum, ancak genellikle servisler xrs 200'ü pek tutmuyor ve sorunlu bir bisiklet diyiyorlar.
genede sen bilirsin.

Güvenliğin açısından bir az daha üzerine para koyup salcano city sport alırsan daha fazla verim alabilirsin bozuk yol koşullarında

• Beğen
Tepkiler: observer
Ben kullanıyorum. İlk bakımında ekstradan ücret ödeyip iyi bir ustaya komple kontrol ettirdim. herhalde bugüne kadar 1000 km yapmışımdır. Çelik olmasına rağmen çok ağır değil. Tabi çok pro bişeyde beklememek lazım. Bende bisiklete binme işini sürekli hale getirirsem daha prof. bir bisiklet düşünüyorum. Ama başlangıç aşaması için uygun.

• Beğen
Tepkiler: observer
bence salco yol yarışta pek iyi değil scott falan bak corratech sadona giant conandale ucuzalrıda var

Geri