Scudo Sports

Büyüyünce ne olmak isterdiniz?

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Lance Armstrong gibi bisiklete binmeyi,
Neil Armstorng gibi aya ayak basıp, ilaveten orada da bisiklet sürmeyi,
Leonardo gibi resim yapmayı ancak Monalisayı bisiklet üzerinde çizmeyi,
İlk okul öğretmenim gibi "fenerbahçeli" olmayı, (Takım değil, semt adıdır)

Scudo
ilk olarak herkes gibi sevdiğimin eşi olmak:rolleyes:
meslek olarak ise güzel bir üniversitede elektronik veya mekatronik mühendisliğinden mezun olup büyük ve kendini kanıtlamış bir şirketin bünyesine girmek:)

Muammer Yıldız gibi olmak isterim...:eek:

(link)

Küçükken milli park koruma görevlisi olmak isterdim. ( sanırım TRT de yayınlanan böyle bir dizi vardı )

Yakında Kanada ya gidince olacağımda.

Buradan hala büyümediğim gibi bir anlam çıkıyor mu ? :)

Yok canım çıkmaz çıkmaz . :)

bak şimdi birden sordun heycanlandım aklıma hiç bişe gelmedi:D :crazy292: :sigaraici :bilmiom:

servisci (ögrenci servisi):D araba sevdam o zamanlara dayanır:) tabıkı bu cocukkendi simdi coook daha farklı hayallerım var:)

@zürey

Şu an Marmara Üniversitesi Elektrik Öğretmenliği 3.sınıfta okuyorum.Ama meslekte uzman olmak için uzun yılllar,çalışmak,tecrübe vb. gerekiyor.:)

• Beğen
Tepkiler: heisenberg3910
@zürey

Gerçekten çok güzel meslekler.(Elektronik Müh. ve Mekatronik Müh.).Bunların yanında Elektrik Müh.,Elektrik-Elektronik Müh.,Telokomünikasyon Mühendisliğinide öneririm.

EN büyük hayalim 6,7 tane yabancı dil bilmektir ve tercumanlık yapmak isterim hala hayalini kurarım 6,7 tane olmasada 2,3 neden olmasın dimi. :)

@Emir Alaca

tabiki çok çalışmak gerekiyor:).asıl sormak istediğim bir fabrika falan açmak mı,yoksa siemens gibi bir firmaya katılmak mı,yoksa kendi elektronik firmanızı açmak gibi birşey mi?

@Soner Sarıhan

Topiği açan adamınkinden çıkmaz sa sizinkinden hiç çıkmaz. :)

@zürey
Siemens,Bosch,AEG gibi şirketlere girmek istiyorum.

Ben, balta girmemiş ormanların derinliklerinde çalışan;tüm fen bilimlerine hakim bir bilimadamı olmak isterdim.

Bunun dışında hiç büyümemek,hep çocuk kalmak isterdim...

Küçükken astronot olmak isterdim...Ama şimdi 'küçük' olsam daha makül isteklerde bulunmayı tercih ederdim:):):)

Geri