Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
Dört gözle beklediğim fuara gidememek beni üzdü. Ama gördüğünüz ilgi çeken şeyleri burada bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz.

Büyükçekmece Bisiklet Kulubü

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
ben aslı bisiklet ile salcanonun iyi hazırlanıpta geldiğini gördüm ibrahim abi, ama kronu göremedim ya gelmedi yada gözümden kaçtı..
açıkçası aman aman birşeyler gelmemiş.. gidipte sirkecide görebileceğimizin dışında çok fazla model yoktu.. fotoraf makinemi unuttuğum için fotoraf çekemedim paylaşamıyorum sizlerle...
bu arada fiyat konusundada aynı fiyatlarla satılıyordu çoğu şey, ama satışı olmayan şeylerde vardı sanırım almıycağım için sadece fiyat sordum :)

Kron gözünden kaçmamış. Efor fuara katılamadı. Yeni ürünlerini getiren gemi gecikince 450-m2 rezerve ettikleri standı iptal ettiler.

Büyükçekmece Bisiklet Kulubü

hmm.. bende diyorum yeni kronlar nerede.. yenixc4000 i merak ediyorum kadrosunu alabilirm :) tabi fiyatı ve şekline göre karar vericem :D

@İbrahim GÜRSOY

Yaklaşık 400-500 kadar Çin'li katılımcı vardı, ilk salonun tamamını parsellemiş, motor parçasından deri eşyaya ne ararsanız satıyorlardı... BMW ve vespa lar güzeldi, Bisiklet olarak asli bisiklet geniş bir stand açmıştı, salcano'nun 6 kg lık yol bisikletleri ilginçti. Sanki kağıttan yapılmış gibiydi... diğerlerini markaları göremedik :D

@Uğur ŞENCAN

abi benim makinada 9 kilo :D üstünden aynakolu zinciri ve rubleyi atsan 6 kilo eder zaten.. ama öyle sürülmez tabii.. :D
en yakın zamanda görüşmek üzere

@mcqueen93

Cumartesi güneşli olacak, devebağırtan antremanı yapalım...:boese157:

abi yapmasına yapalımdaaaa, dershanem var:boese157:
görüp ararım ben seni yine otobüsün içinden :p

@mcqueen93

yarın yalancı bahar şeklinde bir gün olacakmış söylenene göre???:eek:

@Uğur ŞENCAN

Selamlar abim ..

Hava güzel olur ise gelebilirim...

güzel gündü:D bisikletide özlemişim.. binmeyince kötü oluyor insan.. inşallah yakında mtb ile tekrar katılıcam :D

• Beğen
Tepkiler: bvernik
:Skull-175 @tolgaerdem

Yapabiliriz, bu arada yine bir uzak mesafe turu kafama takıldı, düşünüyorum... Görüştüğümüzde söyleyeyim...:Skull-175

Cumartesi
12 Mar
10° | 8°
Güneşli

Pazar
13 Mar
13° | 11°
Güneşli

• Beğen
Tepkiler: bvernik
evet.. mesela cumartesi gökhan ve yiğit hasan söylemezi karşılamaya gididez falan diyorlar, bir konuşun derim

Ben de düşünüyorum fakat başka bir planım da olabilir. Ama işiniz yoksa, Hasan Söylemez için Kadıköy'e gidin derim ben, oldukça kalabalık, güzel bir etkinlik olacaktır diye düşünüyorum

Geri