Scudo Sports

Büyükçekmece

Hava biraz bozuk gibi. Bisiklet sürmek için uygun mudur acaba bu hava ya :/

Scudo
@Caner HOCAOĞLU

Teşekkürler Caner abi.
Ya bu 321 kadro aslında tur bisikleti kadrosu değil. Cyclocross kadrosu fakat Sedona tur bisikleti gibi toplayıp öyle satıyor. 2 teker arası mesafe atiklik için yakın, yol bisikletine çok yakın. Bu nedenle bagaj için gereken vidalar fren bacaklarının arkasında kalıyor. O yüzden koymamışlar vida yerlerini.

Ben geçen yaz bisikletin sele kelepçesine daha uzun bir vida takarak kullanmıştım bagajı ama bir süre sonra gevşemişti. Benim de aklıma bu geldi, dün onunla uğraşıp yaptım işte. İşçilik de hoşuma gitti, görünüş de orijinal gibi oldu. Bundan iyisi yapılamazdı sanırım.

Havalar da kötü gidiyor, 1 kere binebildim bisiklete. Ama çok hoşuma gitti, oldukça rahat bir bisiklet oldu.

@Gökhan Toros

Evet resimlerden güzel olmuş gibi gözüküyor. Tasarımında gayet güzel. Artık bi dahaki tura gelirsin 321 ile takılırız. Bende bisiklete tur bagajı aldım birde küçük heybelerden alıcaktım daha gelmedi demişlerdi. Onun yerinde geçen bende kamuflajlı bir çanta vardı onu monte ettim bagaj üstüne fena olmadı iş gördü hiç değilse orta mesafeli turlarda ıvır zıvır yiyecek içeçek taşımak için fena olmadı.
Bisiklette çare tükenmiyor.:in:

@Caner HOCAOĞLU

Yol bisikletimden vazgeçebilir miyim bilmiyorum, ama bunu yaza hazırlıyorum iyice.

Almam gereken öne bagaj, öne heybe ve gidon çantası var. Param bitti ama, babama borçlarım da kabardı iyice :D

@no_education

uygundur abi uygundur:) dogru bir sekilde giyindikten sonra(ne terletecek, ne usutecek) her turlu havada bisiklet surulur:)

Cumartesi
26 Mar
18° | 10°
Güneşli

Pazar
27 Mar
17° | 12°
Parçalı Bulutlu

@mcqueen93

Çıktım tura çekmece yolunda sürmeye başladım o da ne rüzgar fena halde esiyor. Mecbur geri döndüm ormanlik bi parkur var oraya girdim orda biraz turladıktan sonra eve geçtim :)

@tolgaerdem

yaparız bir antreman be yau... devebaartan bizi bekler be...:eek:

@Uğur ŞENCAN

o zaman durmak yok ... yola devam ...

Cumartesi devemi bağırtıcaksınız :) Belki bende katılırım size hava güzel olucak gibi bağırtalım bakalım deveyi

@Caner HOCAOĞLU

Gel tabiki .. Bakalım devemi bağıracak yoksa biz mi !!! Uzun zaman oldu görüşmeyeli .

CUMARTESİ
26.03.2011
18° | 10°
Parçalı Bulutlu

Benim için farketmez saat 10:00 dan sonrası uyar isterseniz büyükçekmecede buluşalım ordan sonra gruba göre karar veririz ne yapıcağımızı bizim BBK nın programı varmı acaba...

Arkadaşlar, bugün size katılamayacağım, sizlere iyi eğlenceler diliyorum...

Geri