Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
katılırsan memnun olurum uğur abi

bu arada bnm bi arkadaş daha gelecek 3 kişiyiz şuan uğur abiyle 4 kişi :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
aslında rotanın sahibi caner abi:) belirtiyim bunuda. bu güzel rotayı bizlere gösterdiği için. aslında bana gösterdiği için teşekkür ederim:) caner abi sen olamasan rota arıyoduk:D

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Arkadaşlar bende sizlere teşekkür ederim.
Turunuzun şimdiden güzel ve eğlenceli geçmesini diliyorum. Ben ne yazık ki katılamıyorum.

@Caner HOCAOĞLU

Katılmanı isterdik, teşekkürler :)
Bu arada kardeşinin turdan haberi var mı bilmiyorum, ona da söylersen, katılmak ister belki :)

arkadaşlar p.tesi kimler kesin gelcek şimdi yavaştan toparlayalım :)

1- Uğur Abi
2- Orhan ATAK
3- Gökhan Abi
4- Baran Özkan
5- Baran'ın arkadaşı
6- Gökhan Toros

Bunun dışında gelecek olan varsa listeyi kopyalayıp 7, 8 diye devam etsin :)

@Gökhan Toros

Yarın sabah 6:30 Beylikdüzü, 7:00 Büyükçekmece buluşuyoruz.
Herhangi bir aksilik/gelişme var mı?

@Gökhan Toros

tura katılamadık özür dileriz ama bizde küçük bir tur yani 75 km lik bi çatalca yaptık geldik saat 10 da başlayıp:)

toplamda kaç kişi katıldı bu tura ?
resimlere baktım keyifli geçmiş :)

@mcqueen93

Sabah saat 10 civarı sizi uyum market önünde gördüm, benzinliğe girdiniz... Yanınıza gelemedim acilen İstanbul'a gitmem gerekiyordu... Bursa'da ne yaptınız anlatın bakalım...:in:

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
@Uğur ŞENCAN

onları detaylı bir şekilde anlatalım uğur abi:) olsun ya sorun değil bizde benzinlikte benim son derece pis ve bu pislikten dolayı çok ilginç saçma sapan sesler çıkartan bisikletimin lastik havalarını tazeledim birde azcık yıkadım tazzikli su ile:D

Herkese selamlar..

Bursa'ya(MTB Türkiye Şampiyonası) kazasız belasız gittik geldik.
Hatta kesmedi bir 1.lik madalyası da kaptık getirdik.

Yiğit, Baran, Songül ve Saniye'yi cesaret, hırs ve çabalarından dolayı kutluyorum.

İlgi ve destekleri için İbrahim(Gürsoy) ve Bülent(Ovacık) abiye teşekkürlerimi sunuyorum.
Keza Uğur abiye de..
Uğur abiyle gene bir yarış esnasında aynı kentte fakat ayrı yerlerdeydik bir dahakinde birlikte oluruz herhalade..

Herkese bol pedallı günler..

arkadaşlar yarın yine turumuz olacak.. nerede ne zaman olacağı belli olmayan turumuza hepinizi bekleriz:D bvernik gerekli açıklamayı yapacaktır.. belki silivri ekibiyle bir gezi düzenlenebilir o yüzden net bi program çıkaramadık.. gelecek olan arkadaşlar buraya isimlerini yazabilirse herhangi bir aksaklıkta onlara ulaşmamız daha kolay olur:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur ŞENCAN
@mcqueen93

Yarın adalar turumu (kınalı-heybeli-büyükX2'şer tur) yapsak yoksa bu bölgedemi (Silivri vs.) takılsak ?:D

Geri