Scudo Sports

Büyükçekmece

@mcqueen93

yok canım kacmaz gece 5 te kalkarım boğaz koprusu kacmazz ama bakın dediğim gibi su işi bi belirleyelim artık az bi sure kaldı trenlemi gitecez yoık pedallıcazmı okadar yolu napıcaz artık bi cozum bulalım ayrı gayrı gitmeyelim yani :)

Scudo
Bence tren en mantıklı yol.
7.30 gibi Cemal_007 ve diğer büyükçekmeceden gelenlerle migrosun önünde buluşuruz. 8.25 gibi menekşeye ulaşırız. 8.35gibi binsek 9.15de sirkecide oluruz. Taksim zaten 20dk en fazla.

Arkadaşlar yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde pazar günü için şu programda mutabık olduk;
6:30 Büyükçekmece Atirus durağı önü buluşma-
7:00 Beylikdüzü Migros durağı önü buluşma yerlerinden hareketle Küçükçekmece'ye doğru yol alıyoruz. Trene biniyoruz ardından Sirkeci ve ver elini Taksim. Etkinlik sonrası programımızı duruma göre değerlendiricez.

Tüm Büyükçekmece- Beylikdüzü bisikletseverlerine duyurulur..

@Uğur ŞENCAN

Selam; Geziye gidecekmisiniz... Gideceksek buluşmayı nasıl organize edeceğiz..

iyi günler...

Tolga, Ben mimaroba dan atirus'un önüne gideceğim... 06.15 gibi çıkarım buradan. İstersen 06.15 gibi Hacı sayid pastanesinin önünde ol (biliyorsun orayı değilmi?) Aklına takılan birşey olursa da buraya yaz

@Uğur ŞENCAN

6:15 te Hacı Sayid pastanesinde görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar yarın boğaz etkinliği için yola çıkıyoruz inşallah bende Bvernik in yaptığı programa uygun olarak 7:00 da migros otobüs durağı önünde olucam. bizim burdan Ben, demiralatalay, yiğit olarak benim bildiğim 3 kişi migrosta oluruz artık. Yarın görüşmek üzere herkeze selamlar...

bende 7.00 7.15 gibi herkes migros karşısındaki SKY port da olsun ben görevli olduğum için fazla bekleyemeceğim son 7.20 gibi çıkmak zorundayım arkadaşlar yolda fazla oyalanmadan hızlı hareketle tren ve sirkeci oradan taksim kahvaltıya zaman kalsın

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@Caner HOCAOĞLU

ewet bn caner abi we demiralaltay 3 kişi saat tam 7 de migrosta olucağız telefon numaramı weriyorm migrosta bulscak larımız en once gelen mesaj yada arasın tel numaram 0537 681 93 66 bana burdan ulasabilirsiniz ewet buyuk gun geldi yarın cok gusel bi gun olacak bnce simdiden cok heyecanlıyım :D yarın gorusmek uzere..

@bvernik

ewet bvernik cok guzel bi program bnce buı programı değistirmeyelim bu program dahilinde yola cıkalım

ewet cok guzel bi gundu harika bi turdu katılımlarından dolayı atalay demiral tolga erdm abmize sewgili uğur abmize erdem abime caner abimize barana we son olarkta cemal__007 abimize tessekur ediyorum burdan hrsey için haydi haftaya gorusmek dilğiyle bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: bvernik
arkadaşlar kusura bakmayın turda sizinle fazla ilgilenemedim görevli olduğum için işler başımda dolaşıyordu ama sizleri fotoğraflamaya çalışdım inşallal güzel kareler yakalamışımdır

• Beğen
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. Boğaz turu, daha doğrusu bizimki İstanbul turu şeklinde oldu biraz herkeste bir yorgunluk oluştu sanırım. Ben bugün biraz sersem gibiydim ama deydi sıkı tur oldu. Ben facede çektiğim resimleri yayınlıyorum. Haftasonu görüşmek üzere ...

• Beğen
@Caner HOCAOĞLU

Merhaba ; bugün öğleden sonra iş yerinde yürümekte bile zorlandım.. Herhalde devam etseydim çok beter hale gelecektim. Facede eklersen beni resimlere bakabilirim veya mail atarsan .... Herkese iyi günler ....

• Beğen
:D:D:D:D bnde sabah yataktan kalkmak bilmedim ama saat 20:00 da buykcekmeceye yol aldım 23:30 sularında yakupluda oldum ewet gercektende değdi bn zaten tur bitince direk havuza grdm rahatladım :D

Köprü geçişi ve devamı turumuzda kırdığım Rekor verilerimi sizinle paylaşayım dedim...
Turda geçen zaman 13 saat... (sabah-akşam arası)
Yapılan toplam KM=110.KM
Bisiklet üzerinde geçen süre 7 saat...

Artık bu rekorumu kolay kolay bizim çevrede kıramam... Yeni keşif gezilerine katılmam gerekecek... Herkese selamlar

şu çatalca turunu yapalım kırarız:) artık erteleye erteleye bi hal oldu ama olsun..

Ustalar çok iyi bi' pazar günü geçirdik. Gelen herkese teşekkürler. Bu arada benim kaskın duruşu çok komik olmuş :D

• Beğen
Geri