Scudo Sports

Büyükçekmece

Evet katılabiliyorsunuz.

Scudo
80-100 ne zaman oluyor ?

Klup üyesi olmadan da turlara katılma şansınız var. Rota önerisine gelince Çatalca git-gel güzel rotadır. İnceğiz e kadar uzatabilirsiniz. Ayrıca Ormanlı yada Karaburun turu yapabilirsiniz. Selimpaşa dan Ovayenice istikameti de güzel rotalardandır.

80-100 turlar klup üyeleri ile yapılıyor genelde. Klup whatsapp ından duyuru oluyor. Selimpaşa yada sahil turları genele açık.

Karabueun rotasi hakkinda detay verebilir misiniz? Cok in cik var midir ? Ortalama egimi yuksek tirmanislar var midir? Yrin bu rotayi yaomayi dusunuyorum.@trainspotting35

Hangi bölgeden çıkacaksınız bekleyin strava linki mi atayım oradan bakarsınız eğimlere.

Selimpaşaya E5 ten o kadar çok kişi nasıl gididyorsunuz? :D

Autopia nin oradan cikip hadimkoy sapagindan donup devam edecegim @trainspotting35

(link)

Bunlar benim gittiğim rotalar BBK ile gittiğim rotalar değil.

Yav nereden buluyorsunuz adamları, hiç kimse görmüyorum ben süren?

BBK Whatsapp grubuna girerseniz eğer orada sürüşünüze eşlik edecek insanlar olacaktır. İlk etapta bu tip gezi turlarına katılım sağladıktan sonra temponuza uygun arkadaşlarla zaten çeşitli turlar planlıyorsunuz. Biz arkadaşlarımızla genelde evli ve çocuklu tayfasıyız onun için karga kakasını yemeden turları hepimize uyuyor.

whatsapp grubuna nasıl katılacağız?

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
Onu bende bilmiyorum. Kamplı Marmara Adası Turu başlığı altında Kaan Bey'e özelden yazın size yardımcı olacaktır.

Salı Perşembe turlarına katılarakta detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilmiyorum fakat bana telefon numarasını atabilir misiniz?

Katılmak isterseniz Beylikdüzü Kırlangıç Kulübü'nün Pazar turları da var. Periyodik Pazar turlarında düşük ortalamalı (22-26km/h) Çatalca-Selimpaşa yada her ikisinin bağlandığı turlar yapılıyor. Katılımcı tipi oldukça değişken. Kapı açık buyurun bekleriz.

Eğer yeterli seviyedeyseniz performans grubuna da girebilirsiniz. Burada Ormanlı, Karaburun, Sarıyer, Rumeli feneri gibi uzun ve daha tempolu turlar yapılıyor. Salı ve Perşembe akşamları da kısa ama hızlı turlar yapılıyor Çatalca, Eminönü gibi. Gece sürüşlerine katılabilmek için yeterli deneyim, ekipman da şart.

arkadaslar trafıkte bisikleti kullanmak cok zorluyor ozellikle minibus soforlerı gercek anlamda zorluyorlar. bisikleti kullanmak için en uygun zaman aralıgını kesfeden birileri var mıdır?( trafikte surus acısından soruyorum bu soruyu)

@trainspotting35
Bu aralar beylikduzu yenikapi turu yapiyorum en zorlu ve tehlikeli bolume beylikduzu yesilkoy arasi sahil yolu nispeten daha guvenli. Bu soylediginiz mis gibi olma durumu benim rotala uyuyor mu acaba

Evet her rotaya uyar. Biz de saat 06:00 çıkışlı Beylikdüzü- Beşiktaş yapıyoruz giderken bomboş dönerken kısmen dolu yollarda sürüyoruz.

Geri