Merhaba Can,
Büyüçekmece Bisiklet Kulübü adı altında bir yapı mevcut, eskisi kadar organize olmasa da bu yaz ara turlar düzenledik, bende yeni katılımda bulunmuştum, yazın sonlarına doğru bir kaç defa Büyükçekmece, Alkent 2000 altında kalan köy yolları güzargahı, geçtiğimiz Eylül ayında Çatalca, Ormanlı köyü günübirlik 60 km. gidiş - 60 km. dönüş keyifli bir tur yapmıştık ki benim için ilk uzun yol sayılır, en son olarak Can Vural arkadaşımız ve yine Abdullah Bey olacak ismi 3 kişi öğlen suları Silivri yaptık ve döndük,
Bende MTB kadro kullanmaktayım fakat lastikleri asfalta çevirdim, Almanya'dan 2 kadar oluyor Michelin Pilot Sport 26 X 2,00 ölçülerde bir çift güzel lastik edindim, MTB kullanıyor fakat çok fazla çamur, toprak uğraşmıyorsan asfalta dön derim,
Büyükçekmece'de genelde akşamları iş çıkışı eve geldikten sonrası bir saat kadar Albatros çıkışlı Mimarsinan Köprüsü üzerinden dönüş ve Gürpınar, Pınarkent'ten tekrar eve giriyordum ya da imkan buldukça Mimarsinan, Mimaroba üzerinden Güzelce köyü tek başıma gider gelirdim, dediğim gibi sana Büyükçekmece'deki kulübü tavsiye ederim, orada da oldukça keyifli bir ortam vardır, ben bu sene yeni olmama rağmen elimden geldiğimce insanları katılma yönünde BF'da ilgili konuya her Cuma, Cumartesi gününden Pazar turları için organize etmeye çalıştım, orada ilgili arkadaşlardan Can Vural, Mehmet Vural, Görkem Terzi ve askerde olacak kendisi ama bvernik nick'li Ömer arkadaşımız var, kontak kurmaya çalışırsan güzel olur, ara ara telefonda görüşürüz oradaki arkadaşlarla,
Son bir yıla yakın profesyonel yarışlara odaklanıldığından düzenli turlara çıkılamıyormuş ya da organize olunamıyormuş fakat çekinme sende uğraş derim, azim ve istek, insanları ayırma derim bu arada MTB, Yol, Yarış vs. sonuçta ortak bir nokta insanları bir araya getiren bir durum diye düşünüyorum tabi karar senin,
Ben 2 ay olmuştur, bisikleti İstanbul Bahçelievler'deki eve götürdüm, Büyükçekmece'de iş sebebiyle ikamet ettiğim evi bu hafta kapatıyorum, soğuklar başladı, bisiklete İstanbul, Bahçelievler'de devam ediyorum, kendine dikkat et, orada ki misyonu sen devir al, kovala bir şeyler derim, güzel işlerdir bunlar,
HTML:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=105931