Scudo Sports

Büyükada

@ilse

Kadıköye inip ordan beşiktaş iskelesinden vapurla beşiktaşa geçileiblir. Beşiktaştan da sahil yolundan belgrata gidilir.

Scudo
Adaya gidilmiyorsa ben belgrad icin eslik edebilirim.Bostancidan gelicem bende

@grotto

2 kişi olarak Bizde Belgrad tayfasına takılıp Belgrad 'tan sonra Sarıyere kadar gitmek istiyoruz..
Belgrad tayfasına katılmak isteyen arkadaşlarla Bostancıda buluşuş Kadıköy(Vapur)+Kabataş+Beşiktaş olarak buluşma noktasına gelebiliriz. Saat belirtirseniz yada organizazyonlara konuyu açarsanız toplam sayı ortaya çıkabilir.

tamam o zaman.organizasyon bölümüne konuyu açıyorum....oradan takip edebilirsiniz.saygılar...

@masculine

gezi-tur org. bölümünde konuyu açtım.gelecek arkadaşlar lütfen isimlerini eklesin.

@masculine

19 Mayıs olarak biliyordum ...17 Mayıs için söz veremem arkadaşlar..

Adalara hafta sonu pazar günü tur olursa ben de katılmak isterim. İlk organizasyonu kaçırdım.

O halde arkadaşlar 8 Haziran Pazar günü gitmeye nedersiniz?

@baldasare

OK :) Haziran Pazar günü saat 13.00 de Bostancı Adalar iskelesinde uygun mudur ?

Ya ben haftasonları çalışıyorum ya ne kadar ters bi adamım ya ufff gidemiyorum kimseyle biyere... Yaş büyüyünce amma sıkıntı oluyo...

memnun oldum demet :)
8 Haziran Adalar Gezisi Saat 13:00 Bostancı İskele

1.ilse (demet)
2.aytaç (baldasare)

Selam arkadaşlar, adım isa.. sultanbeyli ikametgahım.. kuzenimle turlara katılıyoruz, adalar dışında doğayla iç içe parkurlara turlar düzenlenecek olursa zevkle katılırız.. yanlış anlaşılma olmasın ama adalar pek cazip gelmiyor bana (aynı eksen etrafında dönüldüğünden midir ne:rolleyes: ) sevgiler.. bol pedallar

@beyzade1978

Merhaba İsa :)

Benim tura katılacak arkadaşlarıma önerim bütün adaları dolaşmak..diğer türlü bir anlamı olmuyor sizinde söylediğiniz gibi :)

• Beğen
Tepkiler: beyzade1978
Geri