Scudo Sports

Büyükada

Adalar turuna katılmak isterim. Şöyle uzun bir tur yapmak kısmet olmadı. Bisikleti alalı 2 hafta oldu ancak 60 km yapabildim.

Scudo
bu haftasonu(17 veya 18) adaya gitmeyi düşünen var mı?23 nisanda gitmiştik.büyük hataydı.kalabalık bakımından.galiba en mantıklısı ctesileri...neyse ben ve arkadaşım gidecek gibiyiz.bilginize...

@masculine

Merhaba :)
Hangi adalara gidiceksiniz?

@masculine

slm...
cuma gunune kadar eger bısıkletımı alabılırsem bu hafta sonu gelmek ısterım

Cumartesi gidilirse bende eslik edebilirim.Saat kacta dusunuyorsunuz?

açıkcası ctesi daha uygun ve daha az kalabalık...gidilecek adaya gelince, elbette buyukadanın parkuru tartışılmaz ama heybelinin de parkuru denenebilir.ama bilginiz olsun parkuru uzun değilmiş.fark yapmaz gibi.ama gelecek arkadaşlara göre de ortak bir karar verebiliriz...

@masculine

Merhaba :)
Bİz geçen hafta heybeli ve kınalı daydık. sadece Heybeli ye gidilecekse kısa bir parkur, Büyük ada ise bana çok kalabalık geliyor bisiklete binmek için. Heybeli Kınalı Burgaz olabilir belki de ?

@ilse

Burgazda güzel, hele tepeden istanbula bakmak ayrı güzel..Bu pazar halı saha turnuva maçlarım olmasa gitmek isterdim ama gelecek haftalarda işallah yeniden katılacağım ..

• Beğen
Tepkiler: ilse
@McMILLERR

Doğruya burgaz a gitmiştik :) bu akşam caddedeyim serkan :) gel dicem amma biliyorum ki gelemem diceksin? şaşırt beni :)

• Beğen
Tepkiler: McMILLERR
@ilse

Nerden biliyorsun :) Aslında 2 gündür baya bir yol yaptım, Kadıköye inme durumum var, olursa şayet gelmeye çalışıcam..

• Beğen
@McMILLERR
Ben 7 gibi kendimi dışarıya atmış olurum :) akşamı iple çekiyorum, gerçi hava rüzgarlı :(

Bisiklet sürerken rüzgar kadar nefret ettirecek bir doğa olayı yok cidden bazen sürat yaparken böcek yuttuğum oluyor ama o kadar etkilenmiyorum üzerine su içiyorum geçiyor :))

@ssdrop

:))) protein :)) bende yutuyorum :) iğreeenç:) evet çok yorucu oluyor keyifli olmuyor :(

@ilse

bilemedim şimdi; eğer adaya gidecek yoksa biz belgrad düşünüyoruz.ama ada listesi yaparsanız da ekleniriz:)...geçen hafta gittik.cok zevkliydi.tekrarı mahiyetinde.anadolu yakasından da katılım çoktu.bekleriz....

@masculine

Peki bostancı dan belgrad a nasıl bir yol izliyorsunuz?

@ilse

benim mekan avrupa:D ..ama bostancıdan kabataşa vapur var diye biliyorum.gecen gelenler bildiğim kadarıyla kadıköyden geçtiler bu tarafa

• Beğen
@masculine

Belgrad kesinlesirse 100% gelirim .kacırmadım kacırmam da . ins haberim olur. selamlar..

Ben cumartesi gunu aksam ustu Buyukada ya gidiyorum muhtemelen 20:30 veya 21.15 vapuru ile donucem eslik etmek isteyen varsa beklerim

anadolu yakasından başka gelecek arkadaş var mı?ona göre zaman planlaması yapalım.

Geri