Scudo Sports

Büyükada

en son heybeliye gittim
galiba girilmemesi gerek ama müthiş bir askeri ormanlık araziye girdik
mtbler kişiliklerini buldular çok güzeldi
hem turlamak ve çoğunlukla yayılmak için

Scudo
@Barış Kılınç

Ok o halde Heybeliada olsun bana uyar :)

@ssdrop

Seninle birlikte 5 olsa gerek tam bilmiyorum geliceğini söyleyen arkadaşlar var fakat net birşey söylemek doğru olmaz :) Ben kesin gidiyorum kimse gelmesede her hafta sonu yaptığım gibi... :)

@mcgrey

Yeşil bisiklette 25 ytl ye moon kask var.Oradan alabilirsiniz isterseniz...

Selmalar..

• Beğen
Tepkiler: mcgrey
bende adalara gitmeyi planlıyorum bu gün ögleden sonra lakin ben büyük adada toprk parkurlarda sürmeyi planlıyorum

Mükemmeldi :)

İlk önce Heybeliada sonra Burgaz Ada ve vapurla Kadıköy e gidip sahilden bostancı :) Keyifli bir geziydi ama iki kişiydik :)) Aşk olsun arkadaşlar :)

Evet gerçekten güzel ve çok adrenalin dolu bir gezi oldu.:) ..Burgaz'ın en tepesinden İstanbul manzarası süperdi.

Mahmut sende gelecektin gelmez oldun.. Neyse çok şey kaçırdın.Artık bir dahakine :)

• Beğen
Tepkiler: ilse
Eeeee arkadaşlar bir sonraki seyr-ü seferi ne zaman yapıyoruz.haberdar olsaydım kocaelilerden kalkıp gelirdim:)adalara hiç bissiklet çkarması yapmadım açıkçası çok merak ediyorum

Aynen ben de. Adalarda pedallamadım. Bu tura katılamadım ama bir sonrakine kesin katılacağım

Bu ayın 24 ya da 25 inde ben giderim büyük ihtimalle... Katılmak isteyenlere duyrulur :)

• Beğen
Tepkiler: unipap
@mcgrey

Bu hafta 35 Km lik bir gezi oldu..Tırmanış var ama kısa süreli tırmanışlar şeklinde...

çok yorgun olduğukm için geziye katılamadım,ama serkandan haberleri aldım.umarım başka bir sefere katılabilirim.önümüzdeki pazar büyükçekmeceden silivri yönüne doğru 3 arkadaş pedal çevirmeyi planlıyoruz,duyurulur...

merhaba..

bu haftasonu da (17 ya da 18'i) adalara gıdıcek mısınız?

Adalar turunu ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar¿Bu h.sonu yokum haftaya 25`inde de yalova turu var sanırıım.

@mcgrey

Bu ayın 24 olabilir aslında ama tam karar veremedim :)

Geri