Scudo Sports

Büyükada

Cmrtesi 1 gibi bana uyar.İş çıkışı hemen atarım kendimi dışarı

Scudo
@McMILLERR
Merhaba :)
Pazar günü yağmur yağmazsa öğleden sonra 13 gibi gitmeyi planlıyoruz gelmek istersen?

Mert kaptan'ın (sports-man) ada turları oluyor.Gayette zevkli geciyor.Forumu takip ettiğiniz takdirde rast gelirsiniz.Ayrıca büyük adaya ağırlık antremanlı pazar günleri düzenli olarak yakında gidicem. Ayrıca ada pozisynu garantiyse tam saat öğrenim Yeriniz varsa gelim bende .

Selamlar...

@ilse

Tabiki gelmek isterim.. ..Adayı gezmeyeli baya zaman oldu. Bilgi paylaşımı burdan olursa takip edicem. (Nerede, kaç kişi vs )

@McMILLERR

Pazar günü Öğleden sonra 13 de bostancı iskelesinde toplanmayı düşünüyoruz arkadaşlar ( yağmur olmazsa) Şuan da 2 kişiyiz :)

İlk önce Burgaz dan ya da Kınalı dan başlayalım mı arkadaşlar?Pazar günü 13 de BOstancı Adalar iskelesinde olucaz:)Haberiniz ola:)

@Halil Uygun

Kınalı ve Burgaz Adayı tam turlamak hoş olur diye düşünüyorum :)

Kınalı ya da Burgaz'ın tam turu 4-5 km'yi geçmez. Zaten bisiklete binmek için uygun değil, dik ve küçükler. Heybeliada'yı öneririm çünkü Büyükada kalabalık oluyor hep.

1 ay önce büyükada'da düştüm :D

rampa buldum diye benim gibi hızlı gitmeye kalkmayın , virajlar birden keskinleşebiliyor :)

kask almış olsaydım bende gelebilirdim bu haftasonu, başka zaman artık.,

@Snaqe

Piyasada kask modelleri azalmış bende harıl harıl arıyorum. Pazar ada turuna kadar kask bulmam lazım acil napacağım bilmiyorum :(

• Beğen
Tepkiler: mzkaraaslan
Tamamdır arkadaşlar Pazar günü 13 de BOstancı Adalar iskelesi banada uyar tabiki havalar uygun olursa şimdi benimle birlikte kaç kişi olduk öğrenebilirmiyim ..

sanırım şu şekilde :
1. İlse
2. ssdrop
3. fatih
4...

BEn Serkan
ve arkadaşım Mahmutta
belirtilen saatte bostancı iskelesinde olacağız

Merhaba Ben Mahmut,sanirim Dostum Serkanla Araniza KatilabİlİceĞİz...

Geri