Scudo Sports

Büyük hevesle girdiğim bu hobi ve spordan vazgeçiyorum

@can onur

can bey sizin konunuzu foruma ilk üye olduğum zamanda gördüm. imrendim gerçekten. sizinki kadar olmasa bile çok daha minik turlar kadar vaktim var :) beni konaklama işi biraz düşündürüyor sadece uzun turlar için.

@ihsangencer
kırılacak birşey yok nedemek.

GENEL YAZI:
Arkadaşlar ben tekrar yazayım, durumum yanlış anlaşılıyor yada arada atlanıyor galiba. ben ilk başta 800 tl ye 2 bisiklet alma derdindeydim. ki hepsiburadada o imkan vardı sonra kayboldu. daha sonrada ihtiyaçlarım ve uzun vadede kullanayım diye düşündüğüm için 2 bisiklet için max 1000tl ye çıkacağımı söyledim. almak istediğim modelde hibrit denen bisikletlerden 28, 29, 700c jantlı olanlardan. bunun dışında bir isteğim özentim yada havalı olsun rengi boyası öyle böyle olsun tribinde değilim. şuan sadece bekliyorum. ancak eğer beklediğimde ulaşamazsam kafamdaki bütçeye ve tahmin ettiğim bisikletleri alamazsam, ozaman salcano excel tarzı bisikletlere yönelebilirim

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
Scudo
@ihsangencer

Ben şu an emekli bir amcaya verdiğim bisikletimi ikinci el olarak 90 liraya almıştım. 18" çelik kadrolu 15 KG Geroni bir MTB :)
Arkadaş hafifletmek için bayağı uğraşmış. En son bu kadar olmuş. Ama yine de çok güzel gidiyordu. Tura çıksam çıkardım yani. Değiştirme sebebim kadro boyunun bana uygun olmamasıydı. Rahat pedal atabilsem değiştirmez yine ona binerdim.

Uzun lafın kısası İhsan Bey'in dediği gibi armudun sapı, üzümün çöpü demek yerine en kısa yoldan bir bisiklet edinip keyfine bakın. Markası ya da üretildiği malzemenin ne olduğu pek de önemli değil.

@Uğur SARIGÖL

beyler ben de çok öldürmüşüm :) uğur beyin yorumu uyandırdı biraz biraz.
elbette işin keyif kısmına sonuna kadar katılıyorum

bende keyif kısmındayım zaten.
sadece optimum ayarı tutturmak istiyorum. başka problem yok :)

Hocam iki tane speed 4000 al yeter illa 1000-1500 liralık biisklet almaya gerek yok forumdakiler bilir bn haziran ayına kadar sedona 751 alıcaktım fiyatı 1700 lira maddi bir sıkıntımdan dolayı gittim 480 liraya bianchi speed 4000 aldım ve şuan çok memnunum bnce seçeneklerinizi bir daha gözden geçirin :)

@Hamit E.
''Çelik kadro almak istemiyorum sırf ucuz diye. o şekilde olsa ümit novex falan var.'' demişsiniz. bende ümit novex'in çelik/hi-ten değil, 6061 Alüminyum olduğunu yazdım. hatta isterseniz sitesinden bakabilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
burada kahrımı çeken, derdimi dinleyen, moral veren, öneri sunan herkese çok teşekkür ederim. bir bisiklet edindim Claudbutler CBR City Sport L700 (bayan) kadro aldım 19 inç. zaten eşimle kendime alacaktım önümüzde kış fazla sürülecek yer olmaz vs diye önce bayan kadro alıp ben sürerim sonra kendime de bir tane edinirim diye düşündüm ve geçen pazar akşamı verdiğim sipariş elime ulaştı. şuan bisikletçide başka bisiklet falan daha kuracakmış diye 1 saat sonra gel dedi.

şuan beklemedeyim. tekrardan sağolun

Hayırlısı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. :)

• Beğen
Tepkiler: Hamit E.
@hakan aydın55
eyvallah :in:

Sadece ilk mesajı okudum, sonraki hiçbir mesajı okumadım.

Şu forumda "bisikleti bırakıyorum" şeklindeki konular içinde nedeni en saçma olanı bu bence. Hiç param yok desen yine anlıyacam da 1000 liram var demişsin bir de!

Güle güle, yolun açık olsun.

Ben 4 yıl boyunca bisikletçiden 50 liraya aldığım hurda denebilecek bisikletle işe gittim geldim.

hiç param olmasa zaten burada ne işim var? boş yere kafa şişirmem zaten.
ayrıca bir sürü insan yazmış etmiş. iyi yada kötü. senin de düşüncene saygımız var. varda bu atar nedir?
emin ol daha saçma konularda var.

madem 50tlyede bisiklet var. bisiklet almak isteyenlere o bisikletleri neden kimse önermiyor???
yeni mtb alacak ve bütçesi az olan birine kardeşim 50 tlye bisiklet al ikinci el, geriye kalan 450 tlde cebine kalsın diye öneri yapabilirsiniz bence :)

Geri