@Gezgin Berduş
Artık öyle olacak şu an beklemedeyim.
@ahmetcan44
ben kışa takılmam. öyle nazlı tiplerden değilim. yorulana kadar sürer biner hoplarım. ay kış binilirmi terleriz kıl olur tüy olur sıkıntım yok
@can akıncılar
anlattığınızdaki gibi bazı şeyler zamanı geldiğinde kendiliğinden oluyor

benim durumda oraya döndü şuan.
@Lammarth
ben zaten sigarayı az tüketen biriyim (bu övünç değil tabiiki) spor vs ile uğraştığımda hiçmi hiç aramam. özetle ben tiryaki değilim sigara beni içmez ben istersem içerim. daha önceleri çok içiyordum, spor salonuna yazıldığım gün bıraktım ve hiç aramadım.
ben zaten İzmirliyim ve doğal olarak deniz hastasıyım, sabah sabah o iyot kokusunu hissedip solumak gerçekten paha biçilmez
@CEVDETBİLGE
cevdet abi, toprağım hemşehrim, yazdığın için çok teşekkürler. anlattığın olay gerçekten duygusal. anlattığınız arkadaş işin zevkindeymiş. aslında o arkadaşla çok uzak yanımız yok. ben gösteriş görünüş vs de değilim. sadece sahip olduğum bütçede en iyisi olsun derdindeyim. havada artistlikte olsaydım zaten şu an bile yazmazdım, ve diğer konularda görüş belirtmezdim. sele üstünde değilim belki kalben yanınızdayım forumdayım
bayramdan önceki h.sonu istanbuldayım vakit olursa seni rahatsız edeceğim abi, tabi seninde vaktin olursa
@Kudret Kurtcebe
haklısın abi arabacı gebeş tipler, seninde dediğin gibi wc ye bile arabayla gidecek hale gelen tiplerden olmamak lazım. hayat zaten kısa çalışıcaz tabiiki işimizi gücümüzü takip edeceğiz ancak hayatında kölesi olmayalım

ben şuan pusuya yattım bekliyorum.
senden birde izmir karaburun turu bekliyorum

yolları virajlıdır ancak senin tecrübene düzelir onlar
@ali pulhan
abi bende aşşağı yukarı senle aynı vaziyetteyim, bazen heyecanla ani düşünüyorum ancak sizlerin bu yorumlarını okuyunca dahan mantıklı bakıyorum, daha umutla ve birşeyleri olası görüyorum. çok teşekkür ederim
@Sehzade43
şehzade başından geçenler için üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin herkes için, kolay değil böyle şeyler maddi ve daha önemlisi manevi olarak.
ancak hayatta devam ediyor. en dandiğindende olsa herkesin bir hobisi lazım inancındayım. sizde öyle yapmışsınız. banada destek olduğunuz için teşekkürler.
GENEL YAZI:
yardım eden destek olan herkese teşekkürler büyük küçük.
şuan biraz duygusal olacak belki ancak hayat garip herkes için, şuan bile daha iyi olacak diye beklerken daha kötü bir haber alıp (maddi yönden) birşeyleri dahada erteledim. Allaha şükür sağlığımız ve aklımız fikrimiz yerinde ileride iyisi olur kötüsü olur bilemeyiz ancak, umudum ve moralim yerinde. yarın birgün belki daha gaddar olup ben bunu yapacağım deyip ağır mağır gidip çelik kadro bir alet alabilirim ucuz diye. maksat sele üstünde olup pedallamak. yarışlara katılmayacağız sonuçta
çok forumda takıldım ancak burası gibi bir yer görmedim ben. kimseyi tanımam etmem kimsede beni tanımaz ancak bu destek yardımlaşma süper.
hakkınızı helal edin gerçekten çok iyisiniz, görüşleriniz tavsiyeleriniz süper.
ben forumda takılmaya devam ediyorum

mutlu ve sağlıklı kalın