Scudo Sports

Bütcem 660 tl civarı kararsızım

Scudo
@MehmetÇulha

*************** ve forumu takip edersen bulursun msela geçenlerde mosso falcon çıktı deore lx parçalı hidrolik :) ve hemen kapıldı 700 tl idi sende böyle bi fırsat bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: MehmetÇulha
igmanın vites takımı maşası en alt seviye. gigon gigon boğazı kadroya yakışmıyor selesi ağrı yapıyor alır almaz değiştirmen lazım.

@rraiderr

ya bana lazım olan hidrolik freni nasıl onu söylermisiniz

idare eder kaliteli balata ile 1-2-3 yıl gider ayar yaparken zorlanırsın anlayan birisi bulamayabilirsin bakımı filan biraz masraflı olabilir

@Furkan köleoğlu

yarışa gimiyceksen iyi çok fazla performans vermeyebilir ama normal kullanırsan seni tatmin eder zaten sonradan isteğe bağlı parçaları değiştirebirsin

whistle cok hoşuma gitti ama mekanik disk olması üzücü ya mesela hidroliği taktırsam ona ne kadar mal olur bana :D mekaniği ne kadar satabilirim mesela

bana bu konuda yardımcı olucak biri var mı peki hiç uğrasmadan igmandan daha iyi alabileciğim bi hidrolik disk frenli bisikletler var mı ben bisikletin sınırları baya zorlarım aga da :D

ya değişim işlerini filan izmirede yaptırırm yada burdaki bisikletliler derneği aydına giricem onlarada sorarım bi nerde yapılır filan troyda hangi model var peki

hea sonradan farketttim de o bin tl ya :D ona parayı veremem :D ne kadar kritik bi yerdeyim ya :D

bence sen igmanı al yada 200 e bi kadro al hidrolik fren ağırlık lı bi bisiklet yap sana sorun olmazsa

İkisi 400 TL.

• Beğen
Tepkiler: Furkan köleoğlu
@emircan Başbuğ06

Denildiği gibi 2si 400 tl SADECE 2si

Bu sonuçtan da şu çıkar ki arkadaşımız için avantajlı olmaz.

@Sedonaci_Baba

ya bisiklet toplamda ne kdara mal olacağıda önemli ve whistle MIWOK 1053D
hidrolik taktırmak ne kadara mal olur

Geri