Scudo Sports

Bütçe 1800 TL kadar dağ bisikleti

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar 1800 tl cıvarında donanım olarak iyi bir bisiklet istiyorum boyum 1.77 kilom 60 eski bisikletim astro 40 dı az gelmeye başladı o fiyat cıvarında donanım ve boyuma uygun olarak ne onerebilirsiniz ? RR 8.1 e bakmıştım birde sedona 840 cazip geldi duşunceleriniz nelerdir ? Bisikleti çok sert kullanan biriyim hakkını veririm yani sizin başka oneriniz yada bu 2 bisikletten onerebileceğiniz varmıdır ? Hayırlı günler dilerim

Scudo
rokraydır sekiznokta bir :D ooo Malatyalıymış hemşerim

Link:(link) sedona 840 ile fark var arasında.Birisinde sram x7 var birinde x5 f/p canavarıdır 8.1

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Rockrider 8.1 i öneririm

Sedona içinse 2015 modellerini beklemeni şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel modeller gelicek

@Çağatay Y.

hocam aslen trabzonluyum ama ana baba 27 yıldır burda malatyalı olduk sayılır :)

@Mustafa Özer

en geç bu kışa kadar alcam peki gelen modeller aynı fiyatta 8.1 den iyi olacakmıdırki ? 8.1 in kotu yanı herhalde bagaj delikleri yokmuş ?

bütçenizi 100-200 lira daha arttırarak igman deore almanızı tavsiye ederim (yaza doğru bende almayı düşünüyorum):D:D:D:D:D

ikinci el çok kaliteli bisikletler var

@Rehavet

hocam bi tanıdım faturayı iş yerine kestircek o yuzden kdv ödemeyecek bundan dolayı 0 istedim :)

@ibrahim öcal

igman deoreninde donanımı rr8.1 e göre çok kötü geldi ya :(

Merhabalar, kendime mtb bisiklet arıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Fiyat/performans adamlarıyız biz :) iyi bir kadro önceliğim. Scott-giant-ghost arasında bir seçim yapmak istiyorum. Öyle çok düz yerlerde sürmüyoruz ve kadrosu ön maaşı yamulan arkadaşlarım oldu. 1400-1800 arası bu markalardan birinin olacağı önerileriniz ihtiyacım var. Gezdim dolaştım ve giant rincon (masa sontour, Acera vites var) - scott aspect 750 ( masa sontour , bi dükkanda Altus diğerinde Acera sistem var).bunların dışında önerileriniz açığım. Umarım bişeyler yazarsınız

Ek; cannondale trail alloy seçeneği var. Masa sontour xct vites Altus.

Geri