Scudo Sports

Bursa'da nereden bisiklet alabilirim?

mehmetbaris87

Daimi Üye
Tepki
172
Arkadaşlar Bursa'da bisiklet, bisiklet aksesuarları eldiven suluk kadro koruyucu gözlük kask vb. şeyler alabileceğim bir mağaza bilen var mı?

Scudo
@Ediz Tevfik Özgan

biraz daha açık bir şekilde tarif eder misin? ben zaten gemlikten gelicem yani yalova yolundan, o halde bahsettiğin aydın bisiklet yalova tarafından gelirken kent meydanına varmadan 3-5 km önce mi oluyo?? yolun hangi tarafında? şurayı geçtikten hemen sonra ya da şuranın yanı diyebileceğin bir yer var mı?
geçen gün şen bisiklete gidecektim ama polis kent meydanından ötesini kapatmıştı gazcılara gidemedim, şen bisiklette bu tarz şeyler bulunur mu?
çok soru sordum galiba...

Gemlikten gelirken solda postanenin önündeki üstgeçitten bir önceki üst geçidin dibinde hemen

• Beğen
Tepkiler: mehmetbaris87
ya ben hiç bir yer bilmiyorum ya da bursa bisiklet konusunda çok kıt bir yer, istediğim gibi bir suluk alabilmek için 3 defa gemlikten bursaya gidip geldim demirini bir yerden kendisini başka bir yerden aldım, ha yalan olmasın bi de kadro koruyucu aldım
gözlük, jelli eldiven baktım yok :S.... artık kalanını istanbuldan alıcam

@mehmetbaris87

internetten sipariş versen , çoğumuz bu şekilde alışveriş yapıyoruz

@Fatih Özgenlik

alışveriş yaparken ekran da değil de mağaza da görmek daha iyi oluyo deneme açısından, kask ve gözlük alırken denemek şart bence.. geçen yıl bir çanta aldım internette kocaman gözüken şey yumruğum kadar çıktı.. almak istediğim bir gözlük var türkiyede hiçbir mağazada bulamadım deneme şansım olmadı, bu yüzden internetten sipariş veremiyorum, yüzümde nasıl durur bilmiyorum

@mehmetbaris87

giyim konusunda haklısın. kask,jersey gözlük vs. denemeden olmuyor ama yedek parçaları falan netten almak çok avantajlı bence. BUrsa'da gerçekten aradığını bulamıyor insan.

• Beğen
Tepkiler: ismail issi
merhaba arkadaşlar sizden ricam bursada bisiklet alabileceğim yerler konusunda bana yardım etmeniz özellikle aradığım markalar salcano geotech kron, profesyonelce olacak şekilde yapmayı düşünmüyorum eşimle arabanın arkasına atıp bursa dışında bir yerlerde binmek niyetimiz. internetten pek almak istemiyorum görmeden pek alışveriş yapamıyorum ve malum pazarlık olmadan alışverişi olmaz. Teşekkürler

Erdoganlar bisiklet internettende satıs yapıyor bu konuda çok iyi ve size yardımcı olabılırler ama siz görüp alacam diyorsanız orası ayrı :)

bursada maalesef öyle fazla bisiklet satan yer yok olsa bile fiyatlar biraz pahalı gençosmandan beşyola inerken tali yolda aydın bisiklet var oraya bir bakın birde heykelde doğa spor var valiliğin arkasında ankaradaysan erdoğanlardan al öyle gel

Bursada bisiklet alabileceğiniz 1-2 yer var ancak. Arkadaşların dediği gibi fiyat olarak biraz yüksek oluyor. Ayrıca çeşit olarak fazla ürün olmadığı için yine resimlerine bakıp karar vermeniz gerekebilir.

Siz yinede bir gidin tabiki. Arkadaşımızın verdiği tarifler doğrultusunda Aydın Bisiklet veya Doğa Spor ile görüşebilirsiniz.

Ancak yine dönüp dolaşıp internet veya İstanbul/Ankaradan alışveriş yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ben hep bu şekilde yapmak zorunda kaldım :)

Aslında bursada yaşıyorum ankaradan geleli 2 sene oldu bursaya iş sebebiyle fakat hiç ankaradaki gibi öyle sadece bisiklet satan yerle gözüme çarpmadı benim. internet yerinde almaktan pahalıya gelmezmi? veya istanbula gitsem nerden alabilrim galiba unkapanında bisikletçiler çarşısı diye bi yer varmış hatta yine burda bir yerde rastladım bir arkadaş ordaki bir bisikletçide kron xc1000 görmüş bir tane ve fiyatıda 425 tl imiş, sanal mağzalarda fiyatı çok daha yüksekti açıkçası. ama siz bursalı olduğunuz için daha iyi biliyorsunuzdur elbet galiba istanbula bi hafta snu gidip alacağım. birde salcano insomnia üretilmiyormu artık sitesinde rastlamadım.

Merhaba Üstad Bursa bisiklet alınacak yer yokkkk adı bursalılar tarafından bilinen bir yer var ama hiç mi hiç tavsiye etmiyorum buradan 2. el güzel bişiler cıkar yada internetten erdoganlarbisiklet ideal ...Bisiklet daha almadıysan yada bursada takıldıgın grup yoksa tanıştırabilirim seni diger arkadaşlarla belli güzel 2. el düşer.. Görüşmek üzereçç

Salcano İstanbul'u Bursa'daki bisikletçilerde görebilir miyiz? Fiyatlar önemli değil, zaten internetten alacağım; ama görmekte fayda vardır. Yalnız bisikletin ağırlığı ne kadardır, ayrıntıları nelerdir; internette pek fazla ayrıntıya erişemiyorum, bilgi verebilirseniz teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Menderes Batmaz
arkadaşım scoot al bak ben 2 gün önce muğladaydım akyakada yarış vardı nerdeyse herkezde scott vardı ve valla billa ilk 10 dakiler hep scoot kunlanıolar 2 milyar bi modeli benim abim aldı çok memmun

Geri