Scudo Sports

Bursa'da nereden bisiklet alabilirim?

@alıyılmaz

teşekkür ederim ilginiz için... araştırıyorum :)

Scudo
aydın bisiklet güzelmiş, fiyatlar da fena değil :in:

demiştim... düzeltiyorum; eskişehir'de 12 liraya bulabildiğim parçalar aydın bisiklet'te 20 lira (işçilik hariç). gidip oradan 200 liralık alışveriş yapsam, 50 lirasını havaya saçmış olurum.

yani hala bisiklet malzemesi alınacak yer bulabilmiş değilim bursa'da...

bir de kamp malzemesi satan bir dükkan lazım. çadır, mat. vb. malzemeler alacağım. onları nereden bulurum?

mudanya'da güven bisiklet var...

bi' bakın isterseniz...

kamp malzemeleri için heykel'de kafkas aralığından yukarıda solda bir yer
ve yine ilk sola sapınca yine solda bir yer daha var... dağcıların takıldığı ama ismini hatırlamadığım dükkanlar...

carrefour ve metro'nun kamp reyonlarında da hesaplı malzemeler bulabilirsiniz...

not: internette kutupayısı diye bi' site var... oraya da bakabilirsiniz

@Erdinç ALTINÇEKİÇ

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :)

@Ahmet Can Yakışır

Siz sadece internet sitesine baktınız sanırım. Eğer öyleyse bu cevabımı dikkate alın :)
Ben Bursa'lıyım ve Aydın Motor'dan alışveriş yapıyorum. Fiyatlar internet sitelerinde uzun zamandır güncellenmiyor. Marka ve modeller de o şekilde. Bi gidin, görün derim. Çok Hesaplı bence. Üstelik İsmail Bey de epey yardımcı oluyor orda. Pazarlık payı büyük :)

@Ali Gençtürk

böyle diyorsanız muhakkak bir gidip görmek lazım :) çok teşekkür ederim...

Arkadaşlar fazladan bisikleti olan tanıdığınız veya kiralayan bir yer bildiğiniz varsa yardımcı olun bana lütfen okullar açılana kadar hafif hafif alışayım diyorum bisiklet sürmeye bir yardımcı olun lütfen Ygs-Lys dönemi geliyor benim için pek kullanamayacağım dönem içi o yüzden kısa süreliğine iş görmesi için bakıyorum.

beş yola gelmeden santrla garajdan 1 km felan aşşağıda sol tarafta üst geçidin hemen yukarısında aydın bisiklet var hem çeşit çok hemde yedek parça aksesuar var orda istediğin tarz ve fiyatta bisiklet bulursun onlar sana yardımcı olurlar

Arkadaşlar bende Bursa'da yaşıyorum. İyi güzel yazmışsınız belirttiğiniz şubelerde hala bir tane NG 255 SRD var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Bayilere telefon açıp stok sormanız uygun olacaktır. Yalova yolundaki Aydın Bisiklet'in numarası 0224 252 66 95

Diğerlerini bilmiyorum ancak web sitesinde bulabilirsiniz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Serdar GÖK
Bu arada ben de MTB aldım, alalı da birkaç ay oldu ama şimdiye kadar hiç araziye girmedim. Bir kez toprak yola girdim, ama o yolda yol bisikleti kullanan arkadaşlarım bile vardı.

Yani diyeceğim şu ki, araziye girmem derseniz MTB yerine yol bisikleti veya şehir/tur bisikletlerinden birini düşünebilirsiniz.

Şimdi ben yeni bir bisiklet alıyor olsam 28 jantlı ve yine önde amortisörü bulunan modelleri de göz önünde bulundururdum, sonuçta dağa taşa girmiyorum, bozuk yollar için de MTB'ye gerek yok.

Bunlar benim yaşadıklarım, belki faydası dokunur.

• Beğen
Tepkiler: Ali Serdar GÖK
bende öyle düşündüm ama yanlış olabilir benim görüşüm dağ bisiketleri(mtb'ler) 'nin komponentleri daha kaliteliymiş hissi veriyor beni bu düşünceye iten şey ise o bisikletlerin arazi için üretilmiş olmaları şehir bisikletlerininde düz yollar için üretilmiş olması malum Bursa'da gezmeye kalksak iyi asfaltı olan 3-5 güzergah dışında her yer bozuk

internet üzernden alış verişi yabana atmayın..hatta ben forumdan aldım sıfır ayarında ikinci el fiyatına..biraz araştırma ile amacınıza ulaşabilirsiniz...

Besyolda aydın bisiklet var marka olarak cesit olarak fazlasını bulabilirsin ama sezon sonu tabi. Onun hemen karsısında Bursa bisiklet Center var ben ordan aldım peşin alımlarda yardımcı oluyor indirim olarak . Salcano ve bianchi var sanırım oradada. Birde fomarada bi sikletci var ak ugurun karsı tarafında az asagıda salcano satıyor orasıda.

Cesit ararsanız aydın bisiklet ama biraz phalıdır dier taraflara göre. Salcano dersenizde bursa bisiklet center diebilirim aydın bisikletin karsı tarafında.

dediğiniz yer tatlıdil ticaret..orada da fazla çeşit kalmamış bakmıştım...

öncelikle tüm forum arkadaşlarına selam

bursada iki arkadaş bisiklet almaya karar verdik kron xc250 yada xc500 alıcaz ancak bursada nerede kron bulabiliriz bilgi verirseniz sevinirim

teşekkürler...

öncelikle henüz fiyat araştırması yapmadıysanız acele etmeyin derim..zaten kısıtlı satıcılar var bursada..ben 1 ay gibi bir araştırmanın sonunda forumdan aldım kronumu...gayet uygun fiyata..aydın bisiklete gittiniz mi

Geri