Scudo Sports

Bursa'da nereden bisiklet alabilirim?

Mustafa Bey, Aynı bagajdan bende de var. Bombe hiçbir sorun yaratmıyor. Port bagaj zaten anca bombeli kadar geliyor... Linkteki Çantadan aldım. Hiç bir sorun yaşamadım... (link)

Güzel montaj yaptıktan sonra hiç sorun yaratmıyor...

Scudo
Bugün son azarımı yedim ismail aydından aynı arkadaşın dediği gibi sanki bedava parça almaya gidiyoruz ,bugün son fırçamı yemiş bulunuyorum saolsun

merhabalar öncelikle..
iznik'te iyi, güvenilir bir bisikletçi var mıdır acaba?
iznik'e devamlı gidip geliyoruz ve iyi bir usta varsa bilecikte iyi bir usta olmamasından dolayı bakımlarımı iznikte yaptırabileceğimi düşünüyorum.
bisikletçi tavsiyesi verebilecek varsa şimdiden teşekkürler :)

merhaba yeni bisiklet aldım aksesuar almak istiyorum km saati sele altı çanta kask arka lamba gibi bisiklete ve bisikletçiye gerekecek şeyler bursada bunları bulabileceğim kaliteli ve uygun yerleri biliyormusunuz

yeni bir yer açıldı uluyolda tekyıldız bisiklet diye xlc marka ürünleri çok uygun fiyata satıyorlar garaj tarafından girince ya ilk yada ikinci arada sorarsanız gösterirler

kask lazım değil aslında almayi düşünmüyorum şimdilik öncelikle çanta arka ışık lastikleri değiştirmem lazım 2.20. 1.50 tamam lazım gitmiyor yoksa asfalta hız km saati almayi düşünüyorum aydın bisiklet varmış dediler forumda biraz pahalı diyorlar ve ilgisiz ters miş yarın bir uğrayıp bakalım ne kadar aksi olmazsa netten alacaz artık.

Teşekkür ederim cevap için yarın bakarım orayada

@Barış TURAN

aktif pedal bisikletimi ordan alacaktim sonra kent meydanında da vardı yetkili baide aktif pedal da sedona nın yetkili bai orası nilüfer Esentepe de nasıl büyük bir yermi acaba her çeşit aksesuar bulunurmu oraya kadar gidip te boş dönmek istemem teşekkür ederim

@Barış TURAN

evet orayı bisikleti aldığım yer önerdi de forumda hakkında pek iyi şeyler okumadım aksi imiş galiba giden bir daha gitmem diyor yarın gidecez mecbur eksikleri tamamlarim dolaşa dolaşa elimde sadece pompa ve eldiven var sadece çok eksik var çok

Hocam uğraşma onlarla git YAVUZ BİKE SHOP'a ucuza kapatırsın.

orası nerde adresi alabilirmiyim navigasyon dan bulurum

Aktıf pedalı metronun camından dısarı bakarken gormustum,tabelasını yanı.Yavuz bıke shop u ben de bılmıyorum,merak ettım ben de.Bır de Bıke house dıye bır yer var sanrım o da baglarbasında.Bu uc yere ugrama amaclı gezıp gorme amaclı bır sehır turu mu yapsam acaba yarın.

@mustafa genç

İlk olarak "kask" sonra da gece sürecekseniz mutlaka "arka flaşör" ve ön far edinin. Bunlar emniyetiniz, diğer aksesuarlar konforunuz için. Hangisinin önce geleceği size kalmış olsa da bunların önemini belirtmek isterim.

Yarın benimde gezecek çok yerim var 15 de işten çıkıp doğru çarşıya not aldım bir kaç yeri hepsini dolaşmak lazım

@Barış TURAN

Yarın benimde gezecek çok yerim var 15 de işten çıkıp doğru çarşıya not aldım bir kaç yeri hepsini dolaşmak lazım

Geri