Scudo Sports

Bursa'da nereden bisiklet alabilirim?

yaklaşık bir aydır araştırma yapıyoruz.iki bisiklet alacağımız için uygun fiyata geliceğini düşünüyorum henüz hiç bir mağazaya gitmedim sadece internet üzerinden araştırdım aydın bisiklette bulabilirmiyiz?

Scudo
Benim bildiğim burası var, bir arayıp/gidip sorun derim.

Adres/telefon bilgileri şöyle:

http://www.aydinmotobike.com/images/bizeulasin.gif

barış bey sizin aldığınız bisiklet şehir/tur bisikleti biz mtb arıyoruz malum bursada yaşıyoruz ve uludağda çok güzel yerler var :):) birde işin şu yönü var biz iki arkadaş iki bisiklet alıcaz siz bir ayda bulmuşşunuz biz iki kişi iki bisiklet bulmamız zor ve zaman alıcı olur

erdener bey tavsiyeniz için teşekkürler :)

kendimden örneği belki ikinci el bölümünde belki bulabilirsiniz diye yazmıştım..ve iyi ki city bike almışım:D tabi kullanım amacınıza göre model istiyorsunuz..diğer arkadaş ile 3 kişi gittiginizde eminim güzel bir indirim alırsınız..

aydın bisikletin biraz aşagısında tam karsısında bir yer war...ama internetten istanbuldaki bazı büyük satıcıların telefonlarını alıp pazarlık dahi yapıp alısweriş yapabilirsiniz..bu arada peşin mi alacaksınız?

orayada bakıcam dediğiniz firmalara baktım ama internet üzerinden alışverişe pek güvendiğimi söyleyemem birde bn görüp deneyip yüzyüze pazarlık etme taraftarıyım daha etkili oluuo :D büyük bir ihtimal peşin alıcaz yada yarısı peşin yarısını kredi kartına vadeli düşünüyoruz

Aydın bisiklet çok pahalı.
Sevinç bisiklet çok ucuz gibi görüne bilir ama bulabileceğin en adi malı değeri "3Tl " ise "5Tl" ye satarak gene pahalıcıdır.
Sevinçten bir parça alırsın 1-2-3 vites attırırsın sonra başlar tepenin tası atmaya :)

Merhaba arkadaşlar.Eskişehirde okuduğum için Bursa 'da ki bisikletçileri bilmiyorum.
Sorunum,sahip olduğum eski bir kadro ve klasikk bir aynakol var fakat 1-2 bisikletçiye gittim ve aynakolu söktüremedim.Bursa'da kim sökebilir herhangi bir bisikletçi yada arkadaş varmıdır bu sorunu halledebilecek.Aynakol karemil aynakoldur.TA specialities.İyi günler.

abi selam TA specialities aynakolun çektirmesi dişli hatvesi farklı yanılmıyorsam ya tornacıda çektirme yaptıracaksın hatve,diş açısı vs uygun şekilde yada hafif hafif çekiçle çıkartabilirsin tabiki çekiç kısmını önermiyorum yurtdışı fiyatları epey iyi rakamlar, dişlisini bile 100 dolar civarında satışa sunuyorlar kolay gelsin diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Beşyolda aydin bisiklete bi uğrayın isterseniz...sorununuzun orda çözüleceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
@berkan1994

Bende bir gariplik var diyordum berkan,çünkü karemil göbek adamda çektirme var ama kol kısmını tutmuyordu küçük geliyordu.tornacı yolu gözükür ozaman.Daha önce yaptıran varmı kaça mal olur?

Bugün aynakolu söktürmek için 4. bisikletçiye gittim.Önce Aydın bisiklete gittim.Esnaflıklarını hiç beyenmedim.Müşteriye bir hoşgeldin denir,iş uzun sürerse bir çay ikram edilir,yüzüne bakılır.Kusura bakmasınlar bizde esnafız ister 10 kuruş ister 100 liralık mal alsın herkese aynı davranırız.Gerçi aşağıda bisikletle uğraşan arkadaş yardımcı olmaya çalıştı baya ona teşekkür ederim.

Daha sonra meşhur Esat Usta'ya gittim.Gayet iyi karşıladı.İlk defa gitmiştim.Aynakol ve rublenin çok eski olduğunu gerekli anahtarlar olmadığını söyledi.(gerçekten de parçalar baya eski gereken anahtarlar bulunmuyor).İstersem eski usul çıkarabileceğini(diğer yerlerde söyledi ama hiçbiri malzemeye zarar konusunda garanti vermedi) ve malzemeye zarar gelmiyeceğini söyledi sonuçta da işim çözüldü malzemelerde gayet sağlam duruyor :) yılların tecrubesi işte.

Fsm bulvarından Hürriyete girince Yeni açılan Bike Hause da Yakup Eşlik abimiz var. Kendisi Bisiklet yarışçısıdır ve bisiklet konusunda çok hünerlidir. Gitmenizi tavsiye ederim.

iyi günler;

Bursada arka ortlieb classic çantası olan arkadaşlardan yardım ıstıyorum. Bısıkletım dısk frenlı oldugu ıcın arka bagajda (kadroya baglantı yerınde,) dıskın oldugu kısımda bombe var acaba cantayı aldıgımda bu durum cantanın monte edılmesınde sıkıntı yaratır mı?

oradaki bombe nasıl bir şey çok mu sorun yaratacak cinsten? dışarıdan bakınca nasıl gözüküyor keşke bir foto koysaydın öyle net bir şey söyleyebilirdim. açıkçası disk frenli bisikletlerde ortlieb çok tercih edilmiyor ama ben düşündüğümde pek sorun yaratmaz gibime geliyor. sonuçta çantanın kilit sistemi var ve bu bagaja kitleniyor çantanın o bombeye değme ihtimalini ancak fotoya baktıktan sonra tam anlamıyla söyleyebilirim.

(link)
resmin sağında olan kısma ortlieb o alt çengeli gecebilecek mi?
bagajım şu şekilde.

Geri