Scudo Sports

Bursa

geçmiş olsun, dikkat edeceğim ve tanıdıklarımı (özellikle bisikletçileri) durumdan haberdar ederim...

Scudo
çok sağolun arkadaşlar inşallah birimizin dikkatini çeker

Evet nereden çalındığını bilirsek daha iyi yardımcı oluruz.Buarada geçmiş olsun.

arkadaşlar bisiklet yıldırım ilçesi sinandeden çalınmıştır genelde o civarlarda arıyoruz ama bişi bulamadık inş birimize denk gelir.

Umarım bulunur.
zaten gördüğümüz her bisiklete dikkat ediyoruz.
sizin bisikletinize benzeyenini görürsek muhakkak durdurup sorarız.

doburca,çekirgeve dikkaldırım taraflarında denk gelirse durdurup sorarım bisikletçileride haberdar edeceğim
umarım en kısa zamanda bulunur

selamlar
arkadaşlar uzuuun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim
şimdi parça alacak yer lazım bursada...
kondüsyonumu yitirdim acilden başlamamız lazım :)

ilk önerim mart ayının ortalarına doğru ilkbahar mevsimi başında bir doğancı barajı tarafına tur yapalım derim
bursada parça tedariği ve geziyle ilgilenen arkadaşlarımız olursa bana ulaşabilirler bu yaza bomba gibi bir ekiple girelim hemşerilerim :)
ahmetsaykal@hotmail.com eklerseniz görüşelim
iyi günler

nau04 msn e ekledi ama kendisiyle görüşemedik
bende yarın işe gideceğim o yüzden yatmam gerek
herkese iyi geceler

Allah izin verirse gezeriz, doğancı barajı ve bilimum doğal cennetlerimizi ziyaret etmek gibi düşüncelerim mevcut. Hele yanında ytse-jam gibi bisikletçi varsa insan daha emin oluyor.

Bende yeni gördüm konuyu:Bende OSMANGAZİ'BURSA'da oturuyorum hatta bir kaç kez Mustafa'yı gördüm hatta birlikte bir gün pedalladık bile.

teşekkür ederim ediz bey, sizle beraber bisiklet sürmek çok keyifli... bu sabah ataruh msj atmış dağ yoluna doğru çıkıyorum diye, benim velespitte mudanyadaydı o yüzden nasıl üzüldüm gidemediğime anlatamam. e tabii ben de gaza geldim bastım gittim mudanyaya ve atlayıp bisiklete döndüm, yoldan ataruhu aradım ama ulaşılamıyordu sanırım hala dağda idi. :)

en kısa zamanda doğancı veya herhangi başka bir yere gidelim. soğuk kar vs. önemli değil hatta dağa bile çıkabiliriz, ama bişeyler yapalım hep beraber...

slm arkadaşlar bende organizasyonlara katılmak isterim BURSALI BİSİKLETÇİLER olarka hep beraber bişiler yapmak kesinlikle güzel olur heleki böyle doğal güzelliği olan bi şehirde bulunuyoruz zaten apayrı tat :)
bu arada benim e mail adresim de by_cix88@hotmail.com

@edi55

tamamdır... bu hafta sonu beraberiz arkadaşlar. c.tesi mi pazar mı yapalım, hava tahminine göre c.tesi daha uygun ama pazar günü de çoğunluk için daha uygun olacaktır.
ne dersiniz?

benim için de uygundur cumartesi yada pazar farketmez:)

yok mu arttıran :) ataruh da gelir muhtemelen işi yoksa... nereye gideceğiz karar verelim ve bir de gezi duyuru konusu açalım...

cumartesı pazar farketmez abı. bende gelmek ıstıyorum. hem kazadan sonra bısıklete karsı bı fobım oldu onu atlatmaya calısırım.

Geri