selamlar
arkadaşlar uzuuun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim
şimdi parça alacak yer lazım bursada...
kondüsyonumu yitirdim acilden başlamamız lazım
ilk önerim mart ayının ortalarına doğru ilkbahar mevsimi başında bir doğancı barajı tarafına tur yapalım derim
bursada parça tedariği ve geziyle ilgilenen arkadaşlarımız olursa bana ulaşabilirler bu yaza bomba gibi bir ekiple girelim hemşerilerim ahmetsaykal@hotmail.com eklerseniz görüşelim
iyi günler
Allah izin verirse gezeriz, doğancı barajı ve bilimum doğal cennetlerimizi ziyaret etmek gibi düşüncelerim mevcut. Hele yanında ytse-jam gibi bisikletçi varsa insan daha emin oluyor.
teşekkür ederim ediz bey, sizle beraber bisiklet sürmek çok keyifli... bu sabah ataruh msj atmış dağ yoluna doğru çıkıyorum diye, benim velespitte mudanyadaydı o yüzden nasıl üzüldüm gidemediğime anlatamam. e tabii ben de gaza geldim bastım gittim mudanyaya ve atlayıp bisiklete döndüm, yoldan ataruhu aradım ama ulaşılamıyordu sanırım hala dağda idi.
en kısa zamanda doğancı veya herhangi başka bir yere gidelim. soğuk kar vs. önemli değil hatta dağa bile çıkabiliriz, ama bişeyler yapalım hep beraber...
slm arkadaşlar bende organizasyonlara katılmak isterim BURSALI BİSİKLETÇİLER olarka hep beraber bişiler yapmak kesinlikle güzel olur heleki böyle doğal güzelliği olan bi şehirde bulunuyoruz zaten apayrı tat
bu arada benim e mail adresim de by_cix88@hotmail.com
tamamdır... bu hafta sonu beraberiz arkadaşlar. c.tesi mi pazar mı yapalım, hava tahminine göre c.tesi daha uygun ama pazar günü de çoğunluk için daha uygun olacaktır.
ne dersiniz?