Arkadaşlar kusra bakmayın.Merak ettim.Acaba forumdaki bursalı arkadaşlar evleri ne tarafta.Yani kim nerde oturuyo.Ben haşimişcanda oturuyorum.Şen bisikletin hemen yanındaki sokakta.Belki bana yakınlar vardır.O yüzden sordum.
merhaba mustafa, niye kusura bakalım, ben de heykel tarafında oturuyorum, erkek lisesinin o civarda... faaliyetleri burdan da duyuruyoruz, bir gün beraber pedallarız umarım...
beni de gri kron jara veya mavi-gri alu kadrolu bi bisikletle ve kırmızı kaskımdan tanıyabilirsin. genellikle bursa-mudanya arası mekik dokuyorum
bu arada evinin yeri kebapmış hemen bisikletçinin yanıbaşı
Ben sırameşeler de oturuyorum, metro durağından sonra içeri giren yolda , hemen soldaki bloklarda.
Bisikletim kırmızı sedona.
Altımda kuş kadar kalan bisikletten tanıyabilirsiniz beni
slm bende BURSA da oturuyorum yıldırım SİNANDEDE oturuyorum, yapılan organizasyonlarda burdan forumdan haberleşelim en azından BURSALI BİSİKLETÇİLERİN sesini duyuralım! herkese slmlar
meraba edi55 bende dodurcada oturuyorum 3 arkadaşımla(bisikletli 3arkadaşım)doburcadayız.yani çekirge ile dikkaldırımın tam ortasında yız.aslında bu konunun bitiminde yeni bir konu açıp bir hafta sonu için bir tur organize etsek hiç fena olmaz hem tanışmış,hemde beraber pedallamış olurduk.siz ne dersiniz arkadaşlar sizcede ii olmazmıydı?
Edi55, ben ve jtse jam günlük hayattan tanışıyoruz zaten.
Bir hafta sonu buluşabiliriz elbette. Birbirimizi yaptığımız etkinliklere davet ederiz ve daha eğlenceli turlar yapmış oluruz .