Scudo Sports

Bursa

Verdiğiniz yerler çok güzel ama biraz uzak.Ama çok güzel yerler.Ben zaten genelde sürekli uludağı kullanırım.Biz her yaz tatil amaçlı olarak oradayız.Ben genelde tek takılırım.Yani bi grubum yok.Henüz öyle bi grup yapamadık.Şen bisikletin yerinide buldum sağol.Bizim evin hemen arkasındaymış.Ve sitenizide gördüm.Gayet güzel resimler var.Zirve yoluna kadar çıkmışsınız.Oraları çok güzel yerler.Bu sene bende abimle çıkmıştık bisikletle.Ayrıca geziniz mükemmel olmuş.Eğer sizi görürsem sizinle mutlaka görüşmek isterim.Benim numaramda 0537 457 07 71

Scudo
bnde biraz bilgi verebiilirim bursa icin örn abimler her pazar belli bir yerde toplanıp toplu antrema cıkıyorlar arkadaşın dedigi gbi gündogdu mudanya uludag gbi eger onlara katılmak isteyen fala olursa yardımcı olabilirim :) :) :)

merhaba Tarık cığım sagol senide görmek hoş
vaybe bizim grup burda he deminde kevs gördüm süper yaa görüşmek üzere kendine iyi bak
ayagın pedalından eksik olmasın:)

merhaba Mustafa:) :)
resimlerimi beğendiğin için teşekkür ederim ayrıca hiç çekinmeden arayabilrsiniz biz bisikletçiler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız görüşmek üzere :)
ayagınız pedalınızdan eksik olmasın

sanırım Uludağ milli parkında bir yer var.Ve çok gizemli bir yer Mustafa cığım gece o parkura girmeni pek tavsiye etmem .

ben black_trouble yeni üye oldum forum hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.he bu arada çarşıııııııııı platoon ada teşekkürler bana bu siteyi o tavsiye etti.

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
10 aralık pazar günü saat 09:00 da mudanya deniz otobüsü iskelesinde buluşuyoruz. trilye taraflarına doğru sürmeyi planlıyoruz,arazi falan da yapabiliriz. katılmak isteyen arkadaşları bekleriz...
535 664 22 70 fatih.

Merhabalar,
Bursa dan Nilgül ben.24 yaşındayım.Henüz bisiklet kullanmayı bilmiyorum ama haftaya salı gibi bisiklet alacağım kendime sehir içinde kullanıp ögrenmek için.Tabi nasıl öğreneceğim fikrimde yok.Yıllardır bisiklet kullanmayı o kadar çok istedim ki sonunda adım atıcam umarım.Benimle ilk öğreniş için fikirleriniz paylaşırsaniz sevinirim.Bu arada Bursada nereden nasıl bir bisiklet alacağım hakkında da pek bir fikrim yok sadece haftaya salı şen bisiklete gitme haricinde.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılar

@nilgul

Selam Nilgül.. Şimdiden hayırlı olsun. Bisiklet alırken bence ytse_jam'e danış. sana yardımcı olur. ama imkanın varsa yeşilbisiklete de bakmanı tavsiye ederim.

seni de tonga'ya bekleriz.

www.tonga.org.tr

keep riding..

• Beğen
Tepkiler: nilgul
Yeni öğrenim için kendinize uygun bir bisikleti şen bisiklette belki bulamayabilirsininz.Ama tabiki yinede bi bakın derim.

bu cumartesi nau04 le beraber kurşunluya doğru giderken, 2 bisikletçiyle karşılaştık ama durup konuşamadık.merak içindeyim hala acaba forumdan birileri olabilir mi?(gerçi hello falan dediler ama) öyleyse kendini belli etsin :D

@nau; biz rysenko sandık ama ;)

hoşgeldin aramıza umarım iyi vakit geçirirsin

hoş geldin arkadaşım aramıza katılman bizi mutlu etti iyi vakit geçirmeni diliyorum :)

hoşgeldin. kendinden biraz bahsedersen çok hoş olur. ii forumlar...

izmitli çıkman dileğile:p (herkes memleketinden olmasını dilemiş arkadaşın, ben de diliim barii.)

Geri