Scudo Sports

Bursa

kardes dedıgın cok guzel ama zor yapması anca genel manada buyuk caplı bı organızasyon olacak mudanya gezısı gıbı anca oyle deyse zor

Scudo
sayın can boyacı bende osmangazi koğukçınarda oturuyorum bende sizin ekibe katılmak isterim irtibata geçelim.teşekkür ederim..

Şöyle geniş kitleye hitap edecek grup turları yapmıyolar ki!ayrıca bazı arkadaşlar var neymiş efendim yaşları çok küçük olduğu için bazı katılımcıların o yüzden gurur meselesi yapıp gelmeyenlerimizde var bu çok açık yani.ben 22 yaşımdayım bu konuyu problem bile etmem ama işte herkes alçakgönüllü olacak diye birşey yok!

@arda altın
Mesaj attım .Görüşmek dileğiyle .Sağlıkla kalın.

@caner karahaner
Selamlar
Karacabey e geldiniz mi?

Ben 17 Yegenm 19 yasnda . 2 kere ULUDAG YAPTIK BURSADA MERKEZDE OTURUYORUZ ,, Bİ KERE YAZIN CIKTIK Bİ KERE 16 EKMDE KAR VARDI İLK KARI TUTTUK :) ZİRVEYE KADAR CIKTIK 2 KİŞİYİZ TANŞMAK ISTEYN OLRSA ÖZEL GELEBİLR

Ahmet abi bende katılmak isterdim ama bisiklet acayip dağıldı toplayamıyorum :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
Arkadaşlar bisiklet forum olarak başarılar diliyorum bu foruma bir alt başlık yapalım heykelden uludağ üniversitesine kadar olan herkes belirlenen noktalardan biraraya gele gele gölyazıya çay içmeye muhabbet etmeye gidelim ? ??? ben uludağ üniversitesi bisiklet topluluğu başkanıyım... BF temsilceleri siz biz olarak daha büyük yerlere adımlar atabilmek buluşmak lazım... Gelicem yapalım denilen şeylerle olmuyor... Yapıyoruz diyelim veya temsilci arkadaşımız desin... Sevgiler saygılar

**ama ben gelemiycem haberiniz olsun şimdilik bisikleti dağıttım toplamaya çalışıyorum bu arada.... Yani bisikletim yokkkkk :D

bursada bmx alabileceğim bi bisikletçi varmı yada getirte vileceğim ? sadce boyner de görmüştüm oda kapandı :D :D

@adem DAGDELEN

adem abi bende niküfer vadisinn yanında oturuyorum bisiklet almayı düşünüyorum bu konuda yardım edrmisin ben görüyorum sei sanırım kron bisikletin var ??

Geri