Scudo Sports

Bursa

Hayırlı olsun görevin.
Bisikletimi aldığım zaman aranızda yerinizi alacağım.

Scudo
slm.ne teadüftür ki benim köyüme gitmişsiniz ve yegenimin fotografını da cekmişsiniz.pembe bisikleti olan.her yaz bir haftalıgına koye gelıyorum.agustos ayında görüşmek isterim.sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
her pazar acemlerde bulunan kulupten saat 8,30 civarı tura cıkıyoruz katılma imkanınız varsa neden olmasın..

@Nail Bozkurt

hayır bi klubumuz yok fakat aramızda ferdi yarışan lisanslı arkadaşlarımız var

Herkese Merhaba.

Bir şey sormak istiyorum.Bursa Kent Ormanındaki bisiklet parkuru nerede acaba?Tarif edilebilecek bir yerde mi?
Bu hafta sonu yarış varmış galiba...Bİraz antreman yapıp parkuru tanıyalım. :)

@Dinçer ÜNSAL

bu hafta sonu türkiye şampiyonası var diye biliyorum..

Yarın sabah(çarşamba), Kent Ormandaki bisiklet yarış parkurunu bilen biriyle birkaç tur atabiliriz :)
Yardım edebilecek biri varsa çok memnun olurum. :)

Kent Orman'a Carrefourun ordan içeri giden karayolunu takip ederek ulaşabilirsiniz.

@Onur Kula

Teşekkür ederim.:)Yalnız Kent Ormanın yerini biliyorum.Benim sormak istediğim yarış parkuru, kent ormanın içinde nerde?

Benim tahminim KENT ORMANI nın güney kısmında toprak patika ların toprak yürüyüş yolları var tahminim o bölgesinde yapılır .KENT ORMANI ndan aşağıda dere ile MODEL OTO YARIŞ pistine kadar çok iyi bir parkura sahip o bölge.

Bu gün gidip baktım.Bazı yerderde şeritlere rastladım.Onları takip ederek tekrar başladığım yere geldim.Sanırım şeritleri bulduktan sonra parkurda ters yönde ilerledim.Benim bayır yukarı çıktığım yerlerde fren izleri vardı.Hava kararmasaydı birde düzden gidecektim.
Yarın sabah gene ordayım ;)

dinçer sende eskişehirde okuyorsun herhalde bende orda okuyorum suan bursadayım tabi bir ara tanışmak isterim...
bu arada eskişehirden bir arkadasta yarısacak hafta sonu furkan tanırsın belki..

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
@Taner Rona

Evet eskişehirde Osmangazi'de okuyorum.Ben de tanışmak isterim.Müsait olduğumuz bir ara görüşelim:)
Tanıyor olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
@ahmet centeli

bende kemalpaşalıyım ama bursada yaşıyorum...belediyenin bisiklet takımındayım ayrıca yarın 1 aylığına kemalpaşaya gitcem yalıntaşta veya karaorman koyunde kalcam sizlerde bu konumlara yakınsanız tanısmak beraber pedallamak isterim
saygılar

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
Geri