Scudo Sports

Bursa

Scudo
yol bisikletin varsa 19 kasım cuma saat 8,30 da acemlerin ilersindeki büyükşehir belediye spor tesislerine gel bizimle takılırsın.

Face de Bursa Yeşil Pedal Grubu diye aratırsan bursalı bisikletcilere rahatlıkla ulaşabilirsin. Hafta sonları ve tatillerde bol bol turları oluyor

facebook'ta iki taneBursa Yeşil Pedal grubu var...

Büyük harflerle yazılmış olanı daha aktif gibi...

slm facebook ta BURSA YEŞİL PEDAL BİSİKLET KLUBÜ isimli paylaşım grubu var. Tertip edilen etkinlikleri oradanda takip edebilirsiniz diye düşünüyorum . Herkese sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
herkese slm
bisiklet ,ülkemizde sadece sünnet yada karne hediyesi gibi görüldüğü ve medya desteği (gerek reklam gerekse faydalarının aktarımı gibi) bizlere sağlanmadığı sürece bu tip sıkıntılar eksilmeden devam edecektir diye düşünmeden edemiyorum...

@furkan adanalı

BURSA YEŞİL PEDAL BİSİKLET KLUBÜ
BURSA YEŞİL PEDAL BİSİKLET KLUBÜ Msn eklersen bursalı arkadaşlara yönlendirebilirim; her pazar düzwenli olarak turlar düzenliyorlar Çevre illere ve ilçelere ben yalovadan onlara katılmaya gayeret ediyorum.
network@sevdam.net beni eklersen yardımcı olurum

@nicaleus

BURSA YEŞİL PEDAL BİSİKLET KLUBÜ Face de aratırsan bir çoğuyla tanışırsın ve turlara gidebilirsin

Face de ara bu grup da bi çok kişi var her hafta sonu tur düzenliyorlar güzel etkinlikleri var tavsiye ederim ben yalovadan onlara katımaya gayret ediyorum

Geri